Cautare

2481 de rezultate pentru "coman ionel calea dudesti nr 233 bl 58 et 2" (3.25 secunde)
Este situat pe strada Halelor nr. 5, etajul 2 si 3 (aproape de Piata Unirii). ... TechHUB este situat pe strada Nicolae Filipescu nr. ... In acest moment exista spatiu pentru doar 12 locuri, insa cei 2 antreprenori isi doresc ca pe viitor sa-l creasca la 50 de locuri.
Liderul de sindicat Florin Coman a declarat ca protestul va fi organizat timp de o ora, ca urmare a faptului ca patronii, cetateni turci, amana semnarea contractului colectiv de munca si majorarea salariilor.
2. ... Costul unei anvelope noi de iarna variaza de la 25 de euro, pentru un autoturism Tico si poate ajunge la 2.500 de euro pentru SUV-urile de lux.
Dupa o serie de tentative nereusite, Virgil Coman (foto), seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, a reusit sa convinga autoritatile locale de faptul ca institutia pe care o conduce are nevoie de resuscitare. ... Institutia condusa de Coman va beneficia de 1.
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobat in unanimitate proiectul prin care institutia condusa de Virgil Coman (foto) sa beneficieze de 1.
Mai exact, oficialii CMZ de la malul marii au formulat o plangere prealabila, iar spre fericirea colonelului Viorel Costache, seful ISU, si a lui Virgil Coman, directorul DJAN, CJ Constanta a respins actiunea intentata de Centrul Militar Zonal, considerand-o ca fiind neintemeiata.
Toate contractele incheiate sub semnatura fostului director Dumitru Coman la Directia Judeteana de Paza (DJP) Constanta vor fi supuse unui control amanuntit.
Seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, Virgil Coman (foto), se poate mandri cu faptul ca in primele sase luni ale acestui an a preluat un fond nou si o serie de registre de stare civila create de serviciile specializate ale primariilor din judetul Constanta, totalizand 3,85 metri liniari.
Senatorul PSD Dan Coman Sova (foto) a afirmat la Antena 3, ca PDL in fruntea coalitiei de guvernare este o prezenta politica ilegitima.
Dupa cum a declarat Florin Coman, reprezentantul sindicalistilor, conducerea s-a aratat reticenta fata de maririle salariale cerute de angajati cat si fata de conditiile propuse pentru incheierea noilor contracte de munca.
Dupa aproape cinci ani de la demararea urmaririi penale in acest caz, magistratii Tribunalului Galati au hotarit ca cele sase persoane incriminate, respectiv Mircea Drozan, Flaviu Moldovan, Constantin Rusnak, Valentin Coman, Ioan Plesu si Ioan Escu, se fac vinovate de toate infractiunile retinute in sarcina lor.
Persoanele fizice care au intarzieri la plata creditelor datoreaza, in medie, 600-700 euro, sistemul bancar cumuland circa 80% din numarul restantelor inregistrate de populatie, a declarat, marti, directorul recuperare debite din cadrul Coface, Constantin Coman.
Persoanele in cauza incheiasera Contractul de asigurare nr. 71961301, respectiv Contractul nr.
Adelin Petrisor a mai spus atunci ca a luat aceasta decizie pentru ca "familia conteaza mai mult" si a precizat ca in urmatoarele luni va sta acasa cu sotia, jurnalista Maria Coman, care, in decembrie 2009, a nascut o fetita, Smaranda.
Mijlocasul "ros-albastrilor" a profitat de respingerea gresita a lui Marcos Antonio si l-a invins pe Dani Coman cu un sut pe jos. ... Coman - Rui Duarte, M.
2-0. ... In repriza secunda, Pogba a tras peste poarta de la distanta (54), iar Griezmann (58) a avut un sut bun din unghi, retinut de Rui Patricio. Griezmann (66) a ratat cea mai mare ocazie a partidei, reluand cu capul peste poarta din pozitie ideala la centrarea lui Coman.
Foarte putina miscare in atac, si de la Coman si de la Tanase. ... Coman - Rusescu Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Morutan, I.
Magda Marincovici) Gheorghea Penea, Stefan Birtalan, Eliza Coman. ... 18 ani a castigat Eliza Coman gratie unei operatii de transplant renal efectuata de profesorul Mihai Lucan, la Institutul de Urologie si Transplant Renal.
Dani Coman, presedintele lui Hermannstadt, locul doi din Liga 2, pozitie care aduce promovarea directa, sustine ca CSA Steaua nu are nicio sansa sa obtina acum drept de promovare.
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii Rapidului, a vorbit vineri despre discutiile legate de un eventual transfer al lui Florinel Coman
google-analytics.com