Cautare

2482 de rezultate pentru "coman ionel calea dudesti nr 233 bl 58 et 2" (3.71 secunde)
B-dul Ficusului 5-7, Bl. ... +4021 233 18 47, 48 fax: +4021 233 18 91 www.catmusic.ro /CatMusicRomania Download our Karaoke App
Acest proiect este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, axa prioritara 2: "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii", contribuind la realizarea obiectivului domeniului major de interventie 2.1:
Burebista - Calea Dudesti - bd. ... Mihai Bravu - Calea Vacaresti - bd. Tineretului - Parcul Lumea Copiilor. - Ne dorim un oras verde pentru oameni.
Nicolae de 28 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe Calea Dudesti dinspre sos. Mihai Bravu catre Calea Vitan.
din Strada Radu Cristian nr. ... De asemenea, cei care intra la mine in magazin pot achizitiona coniacul Divin (50 de grade alcool), ce costa 2.400 RON. ... Pana la 15 august voi deschide o cafenea pe Calea Victoriei, cu toata gama de cafele. ... Treime din cartierul Dudesti.
Traseul destinat curselor competitive â€" 10 k individual, stafeta 2 persoane x 5k â€" va fi restrictionat traficului auto, duminica 3 aprilie, intre orele 07.00 â€" 12.00, pe urmatoarele artere: ... Burebista pana la intersectia cu Calea Dudesti, bd.
Conform datelor cuprinse in bilantul contabil pe anul 2007, Fotbal Club Otelul SA, care a avut anul trecut pe statele de plata 39 de persoane, a avut o cifra de afaceri de 12.407.123 lei si venituri totale ce au insumat 13.233.115 lei.
Simtind, probabil, ca sfarsitul carierei ii este aproape, Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea –
si fiind ajutata si de reprezentantul de seama din teritoriu, si anume Ionel Manafu, directorul general al Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral”, a trecut intr-adevar la curatarea plajelor, numai ca nu de gunoaie si de alge, cum ar fi trebuit, ci de…agenti economici si, drept consecinta, de turisti.
Chiar nu aveam pretentii de la seful Apelor Romane, Madalin Mihailovici, prezent si el in aceste zile "in inspectie" pe litoral, cu atat mai putin de la "artizanul" haosului - directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, Ionel Manafu...
Cotidianul nostru a prezentat dovezi clare ale nepasarii actualei conduceri a DADL, prin directorul general Ionel Manafu. ... Inclusiv starea de nepasare a directorului Ionel Manafu, caruia cu siguranta i se va "sugera”, mai mult sau mai putin prieteneste, sa ne lase!
Ionel Olaru, profesor de educatie fizica la Liceul din Tudor Vladimirescu, este complet nemultumit de starea terenurilor de sport si spune ca nu poate sa faca orele de educatie fizica din simplul motiv ca ii este frica sa nu-si accidenteze invataceii.
Pe plaja Adras din Saturn , plaja grav avariata, nici urma de lucrator al DADL, ceea ce nu poate conduce decat la concluzia ca, inca o data, directorul institutiei mentionate, Ionel Manafu, minte cu nerusinare, arunca...
Si asta pentru ca directorul Ionel Manafu refuza sa faca publica o serie de date de interes public. ... Lipsa proverbiala de colaborare a Directiei conduse de Ionel Manafu s-a dovedit si de aceasta data mai puternica decat prevederile legale, DADL neoferind pana acum un raspuns.
Subprefectul destituit Ionel Ciobotea trebuie sa elibereze biroul pe care il ocupa in Prefectura Dolj pana la sfarsitul acestei saptamani. ... "In functie de circumstante, voi vedea daca voi pleca vineri", a declarat ieri Ionel Ciobotea.
Ionel Mantog, fostul secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, a declarat ca ministrul Codrut Seres protejeaza o serie de firme care se ocupa de intermedieri de energie electrica.
Pentru Ionel Manafu insa, norocul porcesc care l-a mentinut pana acum in functia de director general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral se va termina inca din primele zile ale anului.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Ionel Ciobotea, intors in functia de subprefect dupa ce a dat institutia in judecata, a obtinut daune morale record de 50.000 de lei, de aproape doua ori mai mari decat a primit familia Alexandrei Iancu, impuscata in cap de fiul politistului Dinu.
Ionel Mantog, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), a acuzat intr-o conferinta de presa corpul de control al ministrului ßeres de incompetenta in cazul verificarilor de la CE Turceni, potrivit Amos News.
google-analytics.com