Cautare

2481 de rezultate pentru "coman ionel calea dudesti nr 233 bl 58 et 2" (5.41 secunde)
Ea a precizat ca, intre lunile iunie si septembrie 2005 - data pana la care se amanase procesul, dosarul a fost transferat de la completul pe care-l prezida la completul 2.
Claparul Mihai Coman a parasit scena definitiv. - A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de 20 de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena.
Imobilul ravnit de Virgil Coman, directorul Arhivelor Constanta este, dupa cum se stie, cel in care isi desfasoara activitatea Centrul Militar Zonal, atat pentru spatiul generos pe care il ofera, cat si pentru amplasarea in central municipiului si in apropierea Bibliotecii Judetene.
Metalurgia romaneasca a devenit in ultimii doi ani o afacere profitabila pentru patronat, dar nu si pentru salariatii care muncesc in acest domeniu si care nu sint platiti corespunzator cu munca depusa, ne-a declarat secretarul general al FSS Metarom, Nicolae Coman.
Noi avem, insa, creante de utilitati ce variaza intre 50 de lei si cateva mii de lei", spune Constatin Coman director la Recuperare Debite din Coface Romania.
La fel si Florinel Coman. ... Florinel Coman nu poate fi folosit impotriva CFR-ului dupa ce a primit un "galben" la partida FCSB - Farul 2-3, pentru un gest pe care l-a facut la adresa arbitrului Horatiu Fesnic.
Numai la Craiova, terenurile armatei de la aeroport ar putea valora 233 de milioane de euro. ... Conform Legii nr. ... Fara îndoiala, cea mai întinsa avere imobiliara a armatei în Banie este cea din zona Aeroportului International Craiova - aproximativ 233 de hectare de teren.
Liberalii, prin vocea presedintelui Dan Ilie Morega, ii acuza pe democratii lui Ionel Mantog ca si-au luat mai mult decat li se cuvenea, in baza protocolului de functionare a Aliantei, incheiat intre cei doi aliati.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
Numirea lui Ruset in fruntea organizatiei judetene echivaleaza cu eliminarea lui Ionel Mantog din actul decizional.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Borcea Stefan) - Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Prin versetul, Eu sunt Calea, Adevarul si Viata Mantuitorul ne invata sa-l urmam si sa implinim in viata sa de zi cu zi invatatura sa.
Caci, conform afirmatiilor acestora, indemnizatiile lunare pe care le primesc sunt mult mai mici decat ale celorlalti angajati ai Primariei, iar averea se face doar inainte de a alege calea administratiei.
Acesta este primul motiv pentru care mi-am numit calea CALEA NORILOR ALBI. ... Iata de ce imi denumesc calea CALEA NORILOR ALBI. ... Calea norilor albi inseamna o cale fara carare, un drum fara cai. ... De aceea mi-am denumit calea CALEA NORILOR ALBI.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
Printre acestea se numara Calea Floreasca, Bd. Barbu Vacarescu, Calea Dorobanti sau Bd. ... Unde se introduce sens unic Astfel, pe Calea Floreasca se va introduce sens unic pe directia intersectia cu Stefan cel Mare - zona de Nord a Capitalei, pana la intersectia cu strada Glinka.
Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. ... - Piata Hurmuzachi - Calea Calarasilor -bd. ... - Calea Serban Voda - bd. ... Octavian Goga- Calea Dudesti -Sos.
google-analytics.com