Cautare

130 de rezultate pentru "coma geta" (3.71 secunde)
Dupa ce s-a vorbit despre o revenire aproape miraculoasa din coma a pilotului Michael Schiumacher, iata ca vestile proaste in privirea starii de sanatate a acestuia i-au dezarmat pe fani.
Cu toate acestea, publicatia germana aminteste ca problemele fostului campion mondial de Formula 1 nu s-au incheiat, intrucat este de 132 de zile in coma indusa.
Germanul a fost operat de mai multe ori pana acum, si dupa o lunga perioada a fost scos si din starea coma indusa.
Lentilele existente nu sunt destul de subtiri sau de plate pentru a inlatura distorsiunile precum aberatia de sfericitate, astigmatismul si coma optica, care impiedica crearea unei imagini clare.
Cu nimicuri, povesti lacrimoase, filme in care Grinch e personaj pozitiv fie si si numai pentru ca toate filmele romantice te duc in coma diabetica sigura, cu dulciuri, cu beteala, cu promisiunea gen de la anul, cu speranta ca toate lucrurile neimplinite anul asta sigur sigur se vor implini candva, in viitor.
membrii trupei Parazitii (20CM Records), Adrian Despot (Vita de Vie), Dan Amariei (O.C.S.), Deliric 1 (C.T.C.), Dj Hefe (Coma), Les Elephants Bizarres, Electric Brother, Matze, Dru Klein, Dj Marika, Gojira, Marius si George Vintila, Bogdan Serban si multi altii.
A doua zi de festival, 6 iulie, il va avea drept headliner pe Nas, secondat de Nneka pe scena principala, iar Biohazard si Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage.
Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, Golan si Suie Paparude sunt doar cateva dintre numele care vor urca pe scena Padina Fest in acest weekend.
La patru ani dupa ce a a stat aproape o luna in coma si s-a intors din morti, Gabriel Cotabita este un alt om si incearca sa profite din plin despre noua lui sansa la viata.
Dar un procent mic de persoane infectate cu virusul West Nile pot face encefalita, meningita, cu cefalee, stare de confuzie, convulsii, coma.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, le recomanda medicilor care au grija de campionul Michael Schumacher sa apeleze la remedii homeopate pentru a-l scoate pe acesta din coma.
Desi risca un accident vascular sau sa intre in coma, Botezatu este optimist. A plecat de la spital cu o punga de medicamente si cu promisiunea ferma de a reveni la control peste o luna de zile.
Procesul a inaintat insa foarte lent din cauza unei infectii pulmonare. Infectia a fost tratata cu antibiotice iar din acest motiv procesul de trezire din coma a fost ingreunat.
Astfel, un pacient in varsta de 70 de ani, spitalizat, a intrat in coma si a suferittulburari majore respiratorii dupa ce a luat un comprimat zdrobit de oxycodona (analgezic opioid) cu eliberare prelungita.
Un adolescent rom se afla in coma intr-un spital din Paris dupa ce a fost batut de 12 persoane care il suspectau ca este autorul unui furt dintr-o locuinta, a relatat marti AFP.
Umflarea tesuturilor creierului provoaca convulsii, coma si moarte in cele din urma, cu exceptia cazului in care consumul de apa este limitat si se administreaza o solutie salina hipertona (sare).
Este cazul pacientilor aflati in coma artificiala, din cauza unor traumatisme craniene severe, sau sunt victime ale accidentelor vasculare cerebrale.
El se afla de mai multe zile in coma profunda. "De data asta este adevarat. Feri nu mai este printre noi.
Au avut loc 4 concerte cu Golan, Coma, Niste Baieti si ROA, doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul de amatori si unul de profesionisti.
de la febra pana la coma si stop cardio-respirator. - Mai multi adulti decat copii? - Sunt si adulti, si copii. Din pacate, copiii fac enterocolite, viroze, alergo-dermii, chiar si in Noaptea de Inviere.
google-analytics.com