Cautare

130 de rezultate pentru "coma geta" (2.53 secunde)
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica.
O femeie insarcinata, in varsta de 28 de ani din Somalia, a intrat in coma din cauza unei grave tumori la creier.
- stupoare, rigiditate si coma. Simptomele accidentului vascular cerebral minor Un accident vascular cerebral minor este cel ale carui efecte sunt minime.
- stupoare, rigiditate si coma. Simptomele accidentului vascular cerebral minor Un accident vascular cerebral minor este cel ale carui efecte sunt minime.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
El are o grea sarcina, aceea de salvator care se lupta pentru resuscitarea unui partid pe care Geoana il adusese in coma.
In cazuri severe, poate duce pana la coma si, in final, moarte. Este insotit de un deficit grav de vitamina B1 si se intalneste la consumatorii cronici de alcool, care nu se alimenteaza corect.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
pierderea instinctului statal, totala incapacitate politica." Cum altfel am putea defini manevrele perfide si josnice prin care acest Guvern in deriva vrea sa aduca bani cu forta la un buget al statului pe care nicio bocitoare de profesie sau medic de renume nu l-ar putea scoate din coma profunda in care tot aceiasi guvernanti l-au adus, lasand in schimb neatinse averile acolitilor politici?
Romania Libera informeaza: Wikileaks: Vadim Tudor, un clovn; Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat. O telegrama a ambasadei SUA din 2010 cu titlul "Extrema-dreapta din Romania:
Si nu e nici-un semn ca napastuitul in coma ar da vreun semn de viata sau de revolta. Caci morti, zicea poetul, sunt cei muriti.
Ori, cind nici in comuna natala si in orasul adoptiv nu te bucuri de respect si de audienta inseamna ca ai intrat in coma politica.
De mentionat ca din cadrul comisiei de selectare a ofertelor fac parte Ionel Manafu si Bian Tanasie, din partea DADL, Victor Popescu si Irina Coma, din partea Administratiei Nationale Apele Romane, si George Constantin, reprezentantul Ministerului Mediului.
Eu am asistat la scene dintre cele mai durerose in timpul comunismului, cand am vazut oameni care au intrat in coma din cauza necazului de le fi fost luate casele sau terenurile si am decis, in momentul in care am devenit primar, ca acesti oameni isi vor primi toate drepturile inapoi.
"Am intrat in coma 24 de ore, au crezut ca mor ca nu mai suporta ficatul dupa care mi-am revenit , un an am avut parul scurt, m-am chinuit rau", a spus Botezatu.
Moshemordechai.ro: Prea mult! Nu frecventez ceea ce numim "televiziuni generaliste". Ceea ce se livreaza acolo sub pretextul divertismentului este (pentru mine cel putin) insuportabil.
Neamtu a fost transportat cu un autocar la spital si, dupa mai multe investigatii, a fost diagnosticat cu fractura de mandibula si hemoragie cranio-cerebrala. Dupa sase zile de coma, doctorii ciprioti au anuntat decesul fotbalistului.
Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici.
Din pacate, MICHAEL SCHUMACHER nu si-a revenit nici pana astazi din coma, in ciuda eforturilor depuse de medici. Presa germana anunta ca rudele si prietenii lui MICHAEL SCHUMACHER incearca sa accelereze procesul pentru trezirea fostului campion mondial.
google-analytics.com