Cautare

665 de rezultate pentru "com sanmartin bihor" (2.63 secunde)
In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
Protocolul a fost semnat ieri, la sediul PD, de Dorin Corches, presedinte al Organizatiei de Studenti a Partidului Democrat, filiala Bihor, si Debreczeni Alexandru, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
Sedinta Consiliului Judetean Bihor de ieri, a demonstrat, din nou, ca aici lucrurile merg "ca unse". ... Cei doi au fost contracarati de mai-marele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru sustinand ca este nevoie de acesti bani si ca a fost stabilita o destinatie pentru ei.
De ce ne-a fost frica nu am scapat, sambata, FC Bihor dand pe mere tot ce a luat pe pere.
Cu exceptia democratilor bihoreni care au privit buimaci la suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, reprezentantii partidelor politice din Bihor, participanti directi la acest act istoric, sunt gata sa parieze pe refuzul sefului statului de a-si da demisia, asa cum a anuntat, in urma cu doua zile.
PSD Bihor a primit aproximativ zece mii de exemplare dintr-o publicatie speciala anti-Basescu, tiparita la comanda si pe cheltuiala conducerii centrale a partidului, dar pe care reprezentantii organizatiei au decis sa n-o distribuie deoarece nu este marcata conform legii.
"Cine nu voteaza nu conteaza", pare sa fie noul slogan al PD Bihor.
Proiectul votului uninominal pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, intr-un singur tur de scrutin, nu este pe placul tuturor partidelor politice din Bihor.
lPDL Bihor ii arata cu degetul pe ecologistii care nu au avut nicio reactie la taierea copacilor pentru largirea soselei de centura Urmele bataliei pierdute pentru Primaria Oradea au lasat rani in randul PDL Bihor.
Vicele Alexandru Retegan sustine la randul sau ca pana la alegerea noului Birou Executiv al PSD Bihor mai este cale lunga. ... Vor fi multe candidaturi si cu siguranta in urmatoarea perioada in PSD Bihor vor fi schimbari majore", a declarat Alexandru Retegan.
Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet.
Scos in afara vietii politice a PSD Bihor, fostul presedinte Mihai Bar a gasit solutia optima de a reintra in carti.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si Cristian Diaconescu, politicianul pesedist insarcinat cu supravegherea activitatii filialei Bihor in urma "dizolvarii" vechii conduceri a acesteia, l-au pus la respect pe Mihai Bar.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, reprezentantii PDL Bihor sustineau ca, in mod ilegal, contracandidatii lor din PNL si cei din UDMR s-au impartit colegiile, creandu-si prin acest lucru un avantaj, mai nou, acestia au ajuns la concluzia ca alegerile uninominale vor fi o loterie.
Dintre cele 753.000 kg de faina, 320.000 kg au ajuns in Bihor si 317.648 kg au fost deja distribuite catre cele 54 de unitati administrativ-teritoriale. ... In ceea ce priveste zaharul, in Bihor au ajuns deja toate cele 234.658 kg, fiind distribuite populatiei 153.554 kg.
Conducerea Prefecturii Bihor si reprezentantii grupului tehnic de lucru constituit pe langa Comisia Tehnica a Consiliului Judetean Bihor au participat la videoconferinta Ministerului Internelor si Reformei Administrative, organizata de secretarul de stat in relatiile cu prefecturile, Victor-Paul Dobre.
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Presedintele PDL Bihor, senatorul Petru Filip (foto mijloc), a anuntat ca ar prefera o coalitie cu PNL si UDMR.
Acesta a ocupat, pana anul trecut, postul de inspector sef la Inspectoratul Politiei Judetene (IPJ) Bihor. ... Din 1998 a inceput sa lucreze la Politia Judeteana Bihor si a ajuns sa faca anchete pe economic. ... A devenit seful Inspectoratului Judetean de Politie din Bihor in 2005.
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au raportat, in fiecare luna, nereguli si amenzi la producatorii din panificatie, in special neinregistrari in contabilitate, adica nefiscalizarea intregii productii.
google-analytics.com