Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (8.83 secunde)
Este cazul SC Cereal Business Unit SRL, cu sediul declarat in comuna constanteana Garliciu, care il are ca administrator in acte pe cetateanul grec Loukolos Ioannis, care nu a putut fi contactat.
Ultima societate care cere falimentul Rodipet este SC Standard Marketing SRL care reclama sume nerecuperate de aproape 150 de milioane de lei vechi. ... Datele Registrului Comertului aratau, in august 2006, ca actionari ai Rodipet sunt Ministerul Finantelor Publice cu 55,1% si Magnar System Com SRL cu 23%.
Porr Technobau, PA&CO International SRL/Kemna BAU, Mota Engil, Strabag, Fcc Construcción SA si Astaldi SpA. ... PA&CO International SRL/Kemna BAU, Mota Engil, Strabag, Intini-Baumaister-Consorzio Ravennate, Astaldi SpA si consortiul Mochlos/Romstrade SRL.
De asemenea, au mai ajuns in vistieria statului nu mai putin de 1.301.458 de lei din contul bancar al firmei Comrimet SA Tecuci, 715.500 de lei din contul firmei Vitimas SA Tecuci, 567.716 de lei din contul firmei Mehid SA, 368.976 de lei din contul firmei Brico SRL, 355.204 lei din contul Serviciului Public Ecosal, 295.749 de lei din contul firmei Toremir SRL Tecuci.
Astfel, pe data de 5 decembrie vor fi scoase la licitatie bunuri in valoare totala de 21.335 lei (fara TVA) ale firmei Epamen SRL, pe lista figurand o masina de debitat, un utilaj de sudat, un utilaj de frezat si un compresor.
"La societatile Dumacris ISST SRL Pavel Medical SRL Pedr&Bog SRL Ruse Sistem SRL si Silo Impex 2007 SRL am depistat trei muncitori fara forme de angajare" a precizat Tiberiu Plesu.
Impreuna cu el mai sunt anchetati pentru aceeasi infractiune Micu Stana Panisoara, fostul director financiar-contabil, si Diana Dumitrascu, sefa Departamentului Juridic al SNLO, in perioada in care Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a cesionat catre un SRL de apartament, din Bucuresti, toate creantele unitatii.
Dorela Dumitrescu SRL din Caracal, o firma "cu talent", si CJ Dolj sunt vechi cunostinte.
Interesant este ca, pana in prezent, autoritatile au ramas mute, oarbe si surde atat la faptul ca statia de betoane, "infipta" bine in peisaj de SC ALAS PREMIX SRL, nu are nici o autorizatie de functionare, dar nici consideratie fara mediul inconjurator.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
Primaria si-a infiintat deja doua societati - SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL - unde vor fi angajati cei care se aflau pe listele de disponibilizati.
Magda Marincovici, Petru Zoltan) La MS s-a constituit o comisie de sanctionare a directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu operatiunile sau actele ilicite constatate in urma controlului la Ministerul Sanatatii, care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, privind incheierea si derularea contractului intre MS si SC Adi Com Soft SRL, avand ca obiect furnizarea unui program de contabilitate.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Si pentru ca tot vorbeam despre societati comerciale, ce veti face cu SRL-ul Consiliul Judetean? ... Prin acest SRL se evita licitatiile publice, se obstaculeaza concurenta si se creaza premisele favorizarii. Acest SRL incheie contracte directe cu alte societati, intr-o lipsa totala de transparenta.
Mai mult, potrivit acestuia, comparativ cu anii anteriori, infractionalitatea pe aceasta linie a scazut considerabil, odata cu demontarea filierelor Miralen, Stenel Trade, Dan Bov, Mayss Com 2000 si Marian Tudose, dosare care au facut istorie datorita impactului pe care l-au avut la vremea respectiva, asupra societatii civile.
Imobilele aflate in garantia bancii, vandute sub valoarea de piata Arin Stanescu, presedintele Uniunii Lichidatorilor si patron al companiei Moore Stephens, care este lichidator al BIR, a introdus drept lichidator al Reconversia Podari societatea Rominsolv Bucuresti SRL, apartinand avocatilor Gheorghe Piperea (vicepresedinte al Uniunii Lichidatorilor) si Cristian Iordanescu (decan al Baroului Bucuresti).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.
Andaliv Dal SRL (asociati Scarlat Daniela si Filip Bogdan Liviu) nu are activitate (cifra de afaceri zero), profit zero, pierdere - 612mil.
google-analytics.com