Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (2.59 secunde)
Bani grei in joc De precizat ca DJ 661, Tantareni - Targu Carbunesti - Sacelu - Crasna, este reabilitat de SC SCT BUCURESTI SRL, valoarea lucrarilor fiind de 38 de milioane de lei.
ROMAGRO CEREAL SRL. ... ROMAGRO CEREAL SRL catre doua organizatii teroriste.
Sper ca isi vor face treaba impreuna", a mai spus ministrul Finantelor.Va continua si la "Danutz SRL" Chiar daca va deveni oficial al Cabinetului Boc, Bittman a anuntat ca nu va renunta la emisiunea pe care acesta o are la TVR 1, "Danutz SRL", Bittman a spus ca va continua sa o realizeze.
Pentru desemnarea firmei de paza a fost organizata o selectie de oferte si nu o licitatie, castigatoare iesind SC TEAM GUARD TG Paza si Protectie SRL Targu Jiu, cu un tarif de sase lei pe ora, fara TVA.
Spre exemplu, conform anuntului publicat pe site-ul primariei, GMB Titanic International Trading SRL este executata de un autoturism BMW, pentru care pretul de pornire al licitatiei este cu 50% mai mic fata de pretul de evaluare:
Masura pare sa fie de bun augur, aducand incasari record nou-infiintatei SC Piete si Targuri Craiova SRL, in detrimentul casierilor, care bagau o parte din bani in propriul buzunar, dar si al "pilosilor", de la care se lua chiria "pe sarite".
Nereguli au fost descoperite si la derularea contractului cu SC Isihia Impex SRL, privind executia maternitatii Spitalului Orasenesc Dabuleni.
Consiliul Local Municipal Craiova, intrunit ieri in sedinta extraordinara, a aprobat contractul de delegare a gestiunii pentru unele dintre activitatile fostului Serviciu Public de Salubritate catre recent infiintata SC Salubritate Craiova SRL.
SRL cu bucluc Pentru a intelege acest conflict, trebuie sa ne intoarcem in urma cu un an, cand, pentru a gasi o solutie de mentinere a unui numar cat mai mare de angajati la primarie - dupa ce guvernul Boc plafonase numarul maxim de posturi in administratie -, juristii municipalitatii s-au gandit la o solutie miraculoasa:
Prima se referea la inchirierea unui teren, in suprafata de 250 mp, situat in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, catre SC ROMRAD-R.M.N. SRL. ... SRL, societate in care Ioan Adrian Duicu detine calitatea de asociat. ... SRL.
Cat priveste societatile de distributie, printre primele firme care se ocupa de distributia produselor se remarca Transilvania General Import-Export SRL.
Recent, AVAS a reintrat in posesia a 29,43% din actiunile SC Bachus, actiuni pe care le instrainase in anul 1996 catre GEVAL COMIMPEX SRL, firma care a apartinut lui Genica Boerica.
De asemenea, la solicitarea Parchetului de pe linga inalta Curte de Casatie si Justitie, inspectorii fiscali ai ANAF au verificat societatile Optil Exim SRL Buzau, Turan Com 2003 SRL Bucuresti, Foresta Nehoiu, Dunarea International, Rio Bucovina Distribution, stabilind sume suplimentare totalizind 103,932 miliarde lei vechi, de virat la bugetul statului, si constatind o serie de elemente de evaziune fiscala si alte nereguli sanctionate cu amenzi - neinregistrarea veniturilor, declarararea fictiva a sediului social, neinventarierea patrimoniului.
Astfel, firma Romproperties SRL Bucuresti, care are un gater la Cosmesti, a fost sanctionata cu 15 milioane de lei vechi pentru depozitarea necontrolata a deseurilor, in timp ce firma Primiforest SRL Matca, care are punct de lucru la Tecuci, a fost amendata cu 15 milioane de lei vechi.
De doi ani, instanta si administratorul judiciar al firmei, SC Reconversie si Valorificare Active (RVA) SRL Craiova, incearca sa faca lumina in acest caz, fara succes insa pina acum.
Astfel, SC TRANSUTIL PREST COM SRL Targu Jiu a efectuat lucrari de constructie de sarpante si hidroizolatie fara ca aceasta activitate sa fie inscrisa in actul constitutiv al firmei. ... Este vorba despre SC OLINTON SRL, SC LUMETAL, SC SIATRA, toate din Targu Jiu, respectiv SC DEMRAX SRL din Scoarta.
Pe aceeasi lista se mai afla SC ITUC INDUSTRY SA Motru, firma de transporturi care datoreaza la bugetul de stat sapte miliarde de lei vechi, si SC AMCIV CONSULTING SRL Rovinari, cu 13 miliarde de lei.
Mariana Somnea, patroana SC SIOMAX SRL, firma care s-a ocupat de reorganizarea judiciara, lichidarea, iar in prezent de scoaterea la licitatie a UREX, a declarat ca nu a auzit niciodata de Lucia Barzaceanu, insa nu a avut motive sa nu ii ofere, contra cost, un caiet de sarcini.
Inca din 2000, SC Pestom SA si SC ACVA SRL au incheiat contractul de asociere 870/2000, prin care Ferma Corbu este incredintata spre administrare celei de a doua societati.
In momentul de fata, dosarul penal care vizeaza un numar de sapte persoane - Mircea Suciu (fost director al Ecoterm), Dima Mihail (contabil Ecoterm), Maria Mihail (fost sef Serviciu Financiar Contabil Ecoterm), Gheorghita Ciolacu (casier principal Ecoterm), respectiv administratorii SC Adems SRL Pascani, SC Geferom International SRL Constanta si SC GNP International Prest SRL Ovidiu -a fost finalizat, urmand sa fie declinat procurorilor.
google-analytics.com