Cautare

72 de rezultate pentru "colceriu mioara" (3.81 secunde)
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Co-presedintele federatiei sindicale, care reprezinta doar angajatii din domeniu constructiilor, Eugen Colceriu, a declarat ca statul este principalul vinovat pentru falimentul firmelor de constructii.
"Am incercat sa facem o salina terpeutica, dar sa oferim oamenilor conditii astfel incat sa se simta bine (muzica ambientala de relaxare, reviste, ziare, integrame, internet wireless)", a declarat Nina Colceriu, unul dintre cei doi asociati ai "Salinei de acasa".
Mioara Roman va fi condusa pe ultimul drum. ... Fostul premier, Petre Roman, cu care Mioara Roman a fost casatorita peste 30 de ani, a venit ieri la priveghi.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca Biroul Permanent National (BPN) al partidului a luat, in unanimitate, decizia de a o sustine pe Mioara Mantale pentru ocuparea functiei de prefect al Bucurestiului.
Stiu ca va placea ciorba pe care o facea Mioara Roman. ... Sa stii ca si acum sunt un admirator al ei, sa stai sa o asculti pe Mioara Roman este un privilegiu.
Mioara Mantale nu a demisionat inca "Nu am demisionat inca din functia politica, insa o voi face numai dupa ce se afiseaza rezultatele examenului. Daca voi fi confirmata pe functie, voi renunta la functia din partid", a declarat prefectul Capitalei, Mioara Mantale.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
Am venut cu bratari facute de sotul meu, Craciun Marin, din alpca, cu costume traditionale tiganesti, la 300 Ron, bratari din piele, din alpaca. Costumele tiganesti ajung la 500 Ron, ne-a spus Gheorghe Mioara Sonia la Piata Taraneasca de la MTR.
Dupa ce acum cateva saptamani, Ludovic Orban critica traseele politice ale unor femei precum Elena Udrea sau Mioara Mantale, care s-au ajuns dupa ce au poposit prin paturile politicienilor, a venit moment Elenei Udrea sa jigneasca.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Din grup mai fac parte deputatul Claudius Zaharia, Mircea Andrei - membru al Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, consilierii generali Florin Bumbas, Mioara Ciuca, Romeo Ilie, Valentin Mircea, Mioara Radu, precum si fostii secretari de stat Flavius Baias si Adrian Miroiu.
- Rodica Mioara Toth - din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor; ... Primul-ministru Victor Ponta a semnat si decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, a functiei publice vacante, din categoria inaltilor functionari publici, de secretar general al Ministerului Apararii Nationale de catre Claudia-Mioara Manea.
Consilierul juridic în cauza este Mioara Madalina Oprea, acuzata în urma cu doua luni ca a primit necuvenit timp de doi ani indemnizatia de membru în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Termoficare, ea fiind în acelasi timp functionar public.
Consilierul juridic în cauza este Mioara Madalina Oprea, acuzata în urma cu doua luni ca a primit necuvenit timp de doi ani indemnizatia de membru în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Termoficare, ea fiind în acelasi timp functionar public.
probleme de sanatate ale fiicei ei, Oana Roman a fost coplesita si de internarea mamei ei, Mioara, in aceeasi zi, in urma unui puseu de tensiune. Din fericire si Mioara Roman se simte bine si se afla acasa.
La începutul lunii octombrie, craioveanca Nina Colceriu ne-a sesizat ca lucrarile de reparatii efectuate de o asemenea firma i-au prajit centrala termica, riscând sa-i incendieze locuinta.
La începutul lunii octombrie, craioveanca Nina Colceriu ne-a sesizat ca lucrarile de reparatii efectuate de o asemenea firma i-au prajit centrala termica, riscând sa-i incendieze locuinta.
google-analytics.com