Cautare

1150 de rezultate pentru "cojocaru paul" (3.77 secunde)
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei" Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
Aflat in Anglia, ministrul secretar de stat Victor Paul Dobre s-a declarat suta la suta pentru organizarea de alegeri anticipate.
Cei mai importanti oameni politici din PNL Galati, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, nu s-au decis daca sa candideze pentru o functie de conducere la nivel central in cadrul Congresului PNL care va avea loc pe data de 12 ianuarie.
Dupa mai multe zile de asteptare, liberalii galateni Victor Paul Dobre si Paul Pacuraru au decis sa candideze, in cadrul lucrarilor Congresului din 12 ianuarie, pentru o functie de conducere la centru in cadrul Partidului National Liberal.
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca va cere insistent Senatului sa aprobe inceperea urmaririi penale in cazul sau.
- Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: Atunci cand intreb firmele franceze, ele subliniaza nevoia de formare profesionala.
Directorul companiei, Paul Flanagan, a declarat, in exclusivitate pentru GdS, de ce au renuntat unii dealeri la contractul cu Ford si ce spun clientii de faptul ca, in fabrica de la Craiova, autoutilitarele usoare Transit Connect asamblate aici sunt testate cate 80 de kilometri pe pista fabricii.
Ii chemam o data pe zi la stadion, iar in doua din cele sapte zile ale saptamanii dublam antrenamentele, dimineata facem pregatire fizica, iar seara mizam pe circuitele de forta si putin pe minge", a spus antrenorul pompierilor, Paul Raducan.
A.S.R Printul Paul de Romania dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul celui mai nou manuscris al sau, intitulat "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul de Romania".
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei".
Paul Grigoriu, o legenda a radioului romanesc, a murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai iubiti oameni de radio din Romania, a fost gasit mort, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, unde se retrasese dupa lunga activitate in radiodifuziune.
Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”. ... Paul Damixie este un renumit DJ roman, producator si remixer.
Paul si Virginia - Bernardin de Saint-Pierre (Autoare:
Pana la concursul pe care Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) il va organiza pentru ocuparea functiei de director al Directiei de Urbanism a Primariei Craiova, compartimentul va beneficia de sprijinul arhitectului Mihai Cojocaru, nimeni altul decat specialistul pe care primarul Antonie Solomon si l-ar fi dorit in fruntea Urbanismului.
Scos din joc inca din primul tur, Crivineanu se pare ca ar fi negociat cu liberalul Vladoi, intrat in turul doi cu democrat-liberalul George Cojocaru, postul de viceprimar.
, intr-o sedinta de consiliu in care propunerea inlocuirii a venit din partea mai multor consilieri, deci nu la initiativa primarului George Cojocaru (foto). ... Pentru ca spunea ca el este demnitar si nu munceste?", a mai spus George Cojocaru.
google-analytics.com