Cautare

1119 de rezultate pentru "codul judetelor" (3.41 secunde)
Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate. ... Din 2003 si pana acum, cea mai importanta lege fiscala a Romaniei - Codul Fiscal - a suferit numeroase modificari.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Desigur, dimensiunile judetelor pot fi discutate", a explicat presedintele Traian Basescu de ce si-a schimbat punctul de vedere.
Daca pana acum in Coalitie se vorbea despre comasarea judetelor, ultimele discutii vizeaza stergerea cu totul a actualelor delimitari administrative si trasarea noilor regiuni de la zero.
Traian Basescu a adoptat miercuri Codul de bune practici. ... Este vorba de codul de bune practici in comertul cu alimente, care dupa doi ani de dispute privind forma sa finala, s-a constatat ca nu este perfect.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003, republicata, privind Codul de procedura fiscala. ... 3021 din Codul penal.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil. ... Codul era:
Codul Muncii va trebui modificat Daca va trimite bugetarii in concediu fara plata, guvernul va incalca legislatia in domeniu, si anume Codul Muncii.
Codul Muncii va trebui modificat Daca va trimite bugetarii in concediu fara plata, guvernul va incalca legislatia in domeniu, si anume Codul Muncii.
Reprezentantii furnizorilor si cei ai marilor lanturi de magazine au semnat azi Codul de bune practici pentru comertul cu produse agroalimentare, un protocol care ar putea reduce preturile din magazine pe termen mediu sau lung.
datele de pe banda magnetica a cardului si codul PIN. ... In aceste situatii, bancomatul respectiv mai este "dotat" cu o microcamera de luat vederi (de obicei, mascata cu un abtibild) indreptata spre tastatura, care inregistreaza codul PIN format de client.
La intalnirea de saptamana trecuta, de la Neptun, dintre prefectii tuturor judetelor si ministrul mediului si gospodaririi apelor, Sulfina Barbu, a trecut Doljul pe lista neagra a judetelor care nu au intocmit planurile de aparare impotriva inundatiilor pentru ca autoritatile locale din Rast sunt procupate de reconstructia satului distrus de apele Dunarii si nu de intocmirea planurilor de aparare ale unei localitati care nu mai exista.
El doreste desfiintarea judetelor si inlocuirea lor cu regiuni pentru ca in acest fel sa reconfigureze harta colegiilor parlamentare, dar mai ales pe cea a presedintiilor de consilii judetene. ... desfiintarea judetelor, desfiintarea Parlamentului bicameral si desfiintarea celor sase primarii de sector din Bucuresti.
UDMR-ului i se da satisfactie prin gruparea judetelor Mures, Harghita si Covasna intr-o structura ce reproduce fosta Regiune Autonoma Maghiara si unde nu ar fi probleme pentru formatiunea etnica de a castiga majoritatea in administratia locala.
Lista judetelor PSD In competitia pentru stabilirea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012, PSD a pornit in avantaj deoarece are 16 sefi de Consiliu Judetean, in timp ce PNL are doar cinci.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... Cum este cazul judetelor Iasi si Neamt.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Pentru proiectul de lege privind codul penal si-au dat avizul favorabil 12 reprezentanti ai guvernului, 22 de persoane desemnate din randul patronatelor si al sindicatelor votand impotriva.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare.
google-analytics.com