Cautare

1119 de rezultate pentru "codul judetelor" (4.27 secunde)
Sub Guvernul PNL au fost scrise, in cea mai mare parte, Codul Civil, Codul de Procedura Civila, Codul Penal si Codul de Procedura Penala, avand drept autori juristi reputati coordonati de Catalin Predoiu.
De asemenea, incepand cu data de 1 ianuarie 2007, codul de identificare fiscala atribuit contribuabililor este codul de inregistrare fiscala atribuit de organul fiscal competent din subordinea ANAF, potrivit OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala.
In sensul titlului VI din Codul fiscal, contractul de consignatie reprezinta un contract prin care consignantul se angajeaza sa livreze bunuri consignatarului, pentru ca acesta din urma sa gaseasca un cumparator pentru aceste bunuri.
Nici acei angajati care obtin venituri salariale din profitul net al companiei nu scapa de cotizatia de 9,5% la asigurarile sociale, introdusa de Codul fiscal. Impozit pe venit de 2,5% pentru microîntreprinderi Întreprinderile mici si mijlocii care sunt înregistrate ca microîntreprinderi platesc de anul acesta cu 0,5% în plus la impozitul pe venit.
Patronatele din industria alimentara au semnat ieri cu reprezentantii marilor lanturi de magazine Codul de Bune Practici pentru comertul cu produse agroalimentare. Codul va intra în vigoare numai dupa ce Consiliul Concurentei va confirma ca prin continutul lui nu se încalca legislatia concurentei.
Codul de Bune Practici a fost blocat insa la Finante pentru "analiza". La inceputul acestei luni, ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, ameninta ca, in cazul in care Finantele nu termina de analizat Codul de Bune Practici, va promova proiectul similar al social-democratilor.
Pozitionarea functionarilor publici in coada grilei de salarizare este cel mai direct raspuns la intrebarea "Sunteti multumit de felul in care sunteti tratat la ghiseu?" Codul degeaba: ... E greu sa controlezi felul in care se respecta Codul de conduita.
Actul normativ care a modificat Codul de Procedura Fiscala, publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie 2011, a clarificat o masura fiscala in avantajul mediului de afaceri. ... 29/2011 care modifica Codul de Procedura Fiscala, la art.
Actul normativ care a modificat Codul de Procedura Fiscala, publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie 2011, a clarificat o masura fiscala in avantajul mediului de afaceri. ... 29/2011 care modifica Codul de Procedura Fiscala, la art.
571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, ne lamureste cum se emit facturile.
Mai mult, pentru a-i convinge pe clientii on-line ai bancii sa le dea datele personale precum numarul de cont si codul PIN, atacatorii promit o polita de asigurare a conturilor bancare de pana in 50.000 euro.
248 din Codul penal, si a infractiunii de coruptie, prev. ... 248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
In mod concret, ma refer la faptul ca in Codul Muncii din tara noastra nu exista la ora actuala prevederi explicite privind remunerarea muncii suplimentare prestate de catre o persoana in numele alteia, in conditiile in care preia din atributiile celei de-a doua, aflate in concediu medical.
Liviu Dragnea bate obrazul Guvernului Ciolos care incalca Codul Fiscal prin anularea dreptului veteranilor de a fi scutiti de taxele locale. ... 159/2016) prin care veteranii de razboi si militarii care au luptat in teatrele de operatiuni au ramas fara drepturile prevazute in Codul fiscal.
Daca tot nu avem restructurare de guvern, daca astazi Camera Deputatilor a votat un nou Cod Penal, care va fi abrogat in septembrie, Romania ajungand la recordul mondial de a fi singura tara cu patru coduri penale in vigoare (codul comunist, adoptat in 1968, codul lui Stanoiu, codul lui Diaconescu si acum, iata, codul lui Macovei), daca gripa aviara continua sa se raspandeasca, avem ceva timp pentru o discutie metafizica.
Reprezentantii judetelor din nord-vestul tarii cer Presedintiei, Parlamentului si Guvernului Romaniei sa considere Ardealul drept principalul motor de dezvoltare a Romaniei. ... Reprezentantii judetelor din nord-vestul tarii au stabilit patru proiecte de dezvoltare considerate prioritare pentru Ardeal:
El a precizat ca UDMR vrea asocierea judetelor din ¥inutul Secuiesc, astfel incat in zona sa se creeze o entitate regionala puternica.
Premierul Calin Popescu Tarcieanu a organizat ieri o videoconferinta cu prefectii judetelor cu iesire la Dunare, pentru a trimite ordinele ce se impun in acest caz.
Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardau a cerut miercuri Guvernului sa aloce resurse tuturor judetelor afectate de inundatii, indiferent de partidele din care provin alesii locali si judeteni.
El este insa de acord ca Senatul sa devina o Camera a regiunilor sau a judetelor, asa cum au propus deja PSD si PNL.
google-analytics.com