Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (3.65 secunde)
Cererea a fost exprimata de Vanghelie la o intrevedere intre primarii din Bucuresti si prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata la Palatul Victoria.
Victoria detasata a Partidului Comunistilor (PC) din R. Moldova la alegerile legislative de la inceputul lunii aprilie, care a declansat proteste violente, a fost confirmata dupa renumararea voturilor, dar opozitia a amenintat ca nu va ceda si ca va contesta rezultatele in justitie.
Intregul activ al militantilor PSD si al Aliantei PSD+PC, toate fortele, trebuie mobilizate intr-un efort unitar - pentru victoria in alegerile euro-parlamentare!
In seara zilei de 6 decembrie, cu cateva minute inainte de ora 21, contrar tuturor datelor din exit-polluri si euforiei din tabara adversa, Traian Basescu isi proclama victoria: ... A devenit invingator si cei din jurul lui au inceput sa se miste pentru a aduce o contributie la victoria finala.
In cautarea solutiei de "supravietuire", imediat dupa victoria lui Constantinescu, ambasadorul Mirciulica ii transmite noului presedinte o telegrama de felicitare, devenita celebra, in care saluta atat incheierea domniei criptocomunistului Iliescu, cat si inceputul democratiei in Romania, o data cu victoria Conventiei Democrate.
Multi nu credeau ca victoria lui Victor Ponta ar fi fost posibila, convingerea lor plecand de la o citire gresita a fenomenelor din interiorul partidului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca, daca s-ar fi intrerupt campania electorala pentru prezidentiale dupa primele doua saptamani, tot ceea ce se acumulase pana atunci era suficient sa asigure victoria candidatului PSD.
Lui Traian Basescu i s-a parut neautoritar si oarecum riscant sa trimita textul modificarii Constitutiei prin curier la Palatul Victoria. Asa procedase in perioada Guvernului Tariceanu cu legile privind siguranta nationala, scrise tot la Cotroceni si trimise, pachet, la Palatul Victoria, doar spre a fi aprobate.
Sedinta Guvernului are loc in aceeasi zi in care peste 50.000 de oameni au protestat in fata Palatului Victoria nemultumiti de masurile de austeritate pe care Guvernul Boc intentioneaza sa le aplice. Dupa sedinta Executivului, sindicatele sunt asteptate la discutii la Palatul Victoria.
"Basescu pregateste a doua garnitura la Palatul Victoria si la conducerea PDL"' , pe care il puteti citi in continuare.
Asa s-ar realiza serioase economii la bugetul de stat, clientii politici ai ministrilor, actualii consilieri, ar pleca acasa, iar firmele 'de casa' nu ar avea larg deschise usile Palatului Victoria", spune Uioreanu.
Dupa o sedinta-fulger la Palatul Victoria, in prezenta premierului Emil Boc, mai multi lideri PDL se intalnesc, la aceasta ora, cu presedintele Traian Basescu, la Cotroceni.
Premierul Emil Boc i-a chemat, la ora 11.20, la Palatul Victoria, pe ministrul Agriculturii si pe reprezentantii Agrostar pentru a discuta despre cresterile de preturi anuntate in aceste zile.
Coalitia de guvernare formata din PDL, UDMR si UNPR se va reuni din nou luni seara, la ora 18.00, la palatul Victoria pentru a discuta pe marginea legii unitare a salarizarii.
"Parlamentul, anexa a Palatului Victoria". ... Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
65% dintre romani si-ar dori schimbarea lui Emil Boc de la Palatul Victoria, in vreme ce doar 32% nu au o parere buna despre acest lucru.
Membrii Cabinetului Boc se vor reuni, duminica, la Palatul Victoria, untr-o sedinta al carei subiect va fi amenintarea nucleara. De altfel, seful CNCAN este asteptat sa participe la urmatoarea sedinta de guvern.
Cat de nimic pot sa fie pedelistii se vede si din extazul cu care au aplaudat evocarea nostalgica a lui Basescu, trambitator al falselor masuri de dreapta, privind victoria prin care l-a dat jos pe Petre Roman, fara sa precizeze si titlul motiunii, anume, "Romania puternica, Romania social-democrata".
Bogdan Teodorescu nu exclude posibilitatea ca, in spatele acestui "gest ilogic", sa se ascunda proiectul lui Traian Basescu de a-l decapita pe Emil Boc de la Palatul Victoria.
Cum decripteaza Ponta manevrele lui Basescu Prin diversiunea administrativ-teritoriala a Romaniei, Traian Basescu ori va tine in sah UDMR, pentru a nu parasi barca guvernarii, ori va forta Uniunea sa plece de la Palatul Victoria, ceea ce va provoca caderea premierului Emil Boc, afirma presedintele social-democrat Victor Ponta, pe blog.
google-analytics.com