Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (3.17 secunde)
Traian Basescu a facut guvernarea, dupa victoria in alegerile prezidentiale, dar nu i-a placut ce a facut. ... Nervii scapa de sub control, Cotroceniul sapuneste Victoria si Victoria isi da demisia.
Tensiunile pareau sa se dezamoreseze dupa victoria sa, neasteptata si pentru multi dintre liberali.
A urmat mineriada din 13-15 iunie acelasi an, cind Palatul Victoria a fost asediat timp de mai multe ore, dar ortacii nu au reusit sa treaca de cordoanele de jandarmi. ... Au asediat inca o data Palatul Victoria, dar si sediul Televiziunii romane.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Insomar si Metro-Media canta victoria lui Nastase A doua zi dupa gratularile prietenesti televizate - "Mai Traiane, mai Adriene” - murdariile electorale au reaparut la suprafata odata cu un anunt conform caruia Politia s-a apucat sa cerceteze originea unor false comunicate trimise ca din partea BEC la unele ambasade romanesti.
- Ce anume credeti ca l-a detasat pe Traian Basescu de Adrian Nastase in victoria pe care a obtinut-o? - Victoria lui Traian Basescu a fost rezultatul perceptiei publice, care a fost foarte bine determinata de sondajele sociologice.
Ioan Mircea Pascu a privit cu nostalgie salile Palatului Victoria, regretand ca nu a fost prezent in sala de presa - pentru sustinerea briefingurilor - decat de doua ori in cei patru ani de guvernare.
• Angela Merkel si Emil Boc la conferinta de presa comuna de la Palatul Victoria Decizia Germaniei de a liberaliza piata muncii pentru lucratorii sezonieri romani a fost de asemenea salutata de Emil Boc.
Premierul Emil Boc i-a convocat, pentru vineri, la Palatul Victoria, pe membri ai Cabinetului si consilieri personali, pentru a discuta despre procedura de angajare a raspunderii Guvernului pe legea educatiei, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.
Are un soi romanesc - Victoria - creat la Dragasani, cu care si in Italia sunt cultivate circa 3.000 ha. ... Nu mai vinde nimeni in afara lui, desi poate ca si altii au la vanzare tot soiul Victoria.
Surse bine informate de la Palatul Victoria dau ca sigura informatia conform careia in prima decada a lunii mai va avea loc o mini-remaniere.
Serviciile secrete Intrucat scaunul premierului de la Palatului Victoria a fost mereu tintuit in cuie batute cu ciocanul in podea de serviciile secrete, Victor Ponta are de facut un inventar foarte rapid in acest domeniu.
Cand si-a comandat costumele pentru Palatul Victoria, revolutionara lui mama, mare om, mare caracter si ea, l-a intrebat mirata:
- sa ridice Parteneriatul strategic pe noi culmi de civilizatie si progres, - sa confirme loialitatea noastra de neclintit fata de marele partener de peste ocean, - sa reafirme credinta de nezdruncinat ca pentru toti romanii soarele de la Apus rasare si - sa asigure victoria deplina si definitiva a anticoruptei la orase si sate.
- sa ridice Parteneriatul strategic pe noi culmi de civilizatie si progres, - sa confirme loialitatea noastra de neclintit fata de marele partener de peste ocean, - sa reafirme credinta de nezdruncinat ca pentru toti romanii soarele de la Apus rasare si - sa asigure victoria deplina si definitiva a anticoruptei la orase si sate.
“Victoria mineriadei politice PNL-PRM-PD“ Presedintele-director general demisionar al TVR, Valentin Nicolau, a declarat ieri ca respingerea raportului SRTV in Parlament este o “farsa parlamentara montata de o garnitura politica a carei incompetenta este dublata doar de agresivitate“. “Previzibila victoria mineriadei politice PNL-PRM-PD impotriva televiziunii publice.
„Trebuie sa se decida daca sustine actiunile Guvernului sau nu atat la Palatul Victoria cat si la Palatul Parlamentului. ... „Sustinerea Guvernului este neconditionata, iar Guvernul trebuie sustinut si in Parlament si la Palatul Victoria, iar presedintii Camerelor, dupa stiinta mea, nu prea sustin Guvernul“, a mai spus Boc.
Membrii Consiliului National al Aliantei s-au intalnit luni seara la Palatul Victoria pentru o discutie care a depasit patru ore si al carei principal subiect a fost strategia fiscala a Romaniei pentru urmatoarea perioada, document aflat in faza de finalizare.
O data l-am dus chiar eu pe Omar acasa la Hrebenciuc, la o vila a acestuia, situata in apropierea Cazinoului Victoria, la circa 2-3 minute de mers cu masina de Cazinoul Victoria.
Un reportaj din seria "Romania, te iubesc", de la PRO TV Combinatul Siderurgic "Victoria" Calan a fost de mult infrant. ... Din colosul "Victoria" mai functioneaza doar doua societati, cu nici 70 de angajati.
google-analytics.com