Cautare

1782 de rezultate pentru "cod fiscal" (3.58 secunde)
Guvernul a aprobat miercuri proiectul de modificare a Codului Fiscal care, pe langa cresterea impozitelor catre stat, elimina si anumite facilitati de care beneficiau pana acum firmele si cei care lucrau in industria de software.
Exista firme care continua sa faca afaceri, desi nu mai au voie Din momentul in care o firma este declarata de catre Fisc drept inactiva din punct de vedere fiscal este de preferat ca partenerii de afaceri ai societatii sa se gandeasca de doua ori inainte.
Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul. ... Proiectul Codului Fiscal propus de Guvern contine multe masuri benefice pentru romani, deci si pentru botosanenii pe care ii reprezint in Parlament, care au ca efect reducerea taxelor si crearea de locuri de munca.
Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate. ... Din 2003 si pana acum, cea mai importanta lege fiscala a Romaniei - Codul Fiscal - a suferit numeroase modificari.
Trecerea la statul de drept impunea crearea si adoptarea unui nou Cod Penal. ... N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei.
Dezbaterile pe noul Cod Fiscal - un pas spre normalitate. ... Zilele acestea am un nou prilej de a saluta un astfel de moment si anume cel al lansarii in dezbatere publica a noului Cod Fiscal.
Guvernul a elaborat o noua hotarire, prin intermediul careia va modifica o serie de prevederi din Titlul IX al noului Cod fiscal, publicat in "Monitorul Oficial" la 1 august.
Aminarea intrarii in vigoare a noului Cod Fiscal arata cit de pregatita era Alianta D.A. ... Motive precum ca nu este moral si normal ca un cod fiscal sa fie aprobat astazi pentru a intra in vigoare miine nu stau in picioare.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
bursele private, acestea beneficiind de acelasi tratament fiscal cu cel aplicat cheltuielilor de sponsorizare. ... Regimul dividendelor Directiva 90/435/EEC, 2003/ 123/EC reglementeaza regimul fiscal al distributiei de dividende in Uniunea Europeana, avand ca scop reglementarea unui tratament fiscal neutru in relatia societate-mama - filiala.
Pe de alta parte, MAE informeaza ca exista o atentionare emisa de catre autoritatile franceze de cod portocaliu de ninsoare pentru 19 departamente (judete) din estul Frantei (Ain, Aisne, Ardennes, Cote-d'Or, Doubs, Isere, Jura, Haute-Marne, Haute-Saone, Marne, Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Nord, Bas-Rhin, Savoie, Haute-Savoie, Territoire de Belfort, Vosges).
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Cod portocaliu de ger persistent, in cea mai mare parte a tarii, luni si marti. 5 judete din vestul tarii, sub cod galben Cod galben si cod portocaliu de ger Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari de ger persistent, valabile luni si marti, care acopera intreaga tara.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. ... Toata tara se afla pana luni seara sub cod galben sau portocaliu de vant puternic, ploi si ninsori.
Firmele platitoare de TVA sunt ierarhizate de noile softuri ale Finantelor, în functie de riscul fiscal pe care îl prezinta.  Bonitatea unei firme din punct de vedere fiscal este stabilita, de aproximativ o luna, de calculator, pe baza unui soft nou introdus de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Finantele doljene au declarat inactive fiscal peste 730 de firme, de trei ori mai multe decat in semestrul doi din 2010 Din ce in ce mai multe societati doljene apar pe lista celor inactive fiscal, publicata pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Controversatul Cod Fiscal, initiat de ministrul Sebastian Vladescu, este criticat chiar din interiorul Guvernului. Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE) a declarat ca noul Cod incalca cerintele Uniunii Europene.
Integrarea in UE presupune si corelarea sistemului fiscal roman cu principiile in materie ale Uniunii Europene. ... In Romania, sistemul fiscal modern a fost imbunatatit de Codul Fiscal.
Persoanele fizice vor putea sa obtina certificatul de cazier fiscal in maximum doua zile lucratoare, contra unei taxe de urgenta de 100 de lei noi.
google-analytics.com