Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (3.13 secunde)
Daca acel card a fost initializat, se vede si asta.
Alaturi de trup se vede un fel de card, ca cele care insotesc orice exponat de muzeu. Prin ajustarea contrastului si a luminozitatii, se putea deslusi pe card ceva ce pare a fi un text, dar acesta era complet ilizibil la rezolutia disponibila.
Cel mai mic procent din numarul persoanelor intervievate il reprezinta bucurestenii care intentioneaza sa solicite anul viitor un card de credit in valuta (6%) sau un card de debit in valuta (7,2%).
Datele furnizate de Biroul de Credit arata ca, dintre cele 245.000 de credite cu restante la plata, 17,5% sunt credite pe card, de tip revolving sau descoperiri de cont.
oar 3 cotidiene in top 10 In top 10 publicatii dupa veniturile din publicitate la rate-card inregistrate in 2010, figureaza doar trei cotidiene generaliste.
In pregatirea exercitiului de care vorbeam, Atwater scrisese pe un card "Planeta Marte acum un milion de ani", a pus cardul intr-un plic mic si opac si l-a rugat pe Monroe sa puna plicul in buzunarul de la piept.
Tarifele de transport sunt neschimbate, respectiv 25 lei/card pentru adulti si 10 lei/card pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani.
In pregatirea exercitiului de care vorbeam, Atwater scrisese pe un card Planeta Marte acum un milion de ani, a pus cardul intr-un plic mic si opac si l-a rugat pe Monroe sa puna plicul in buzunarul de la piept.
Fiecarui membru urmeaza sa i se inmaneze si un card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru ca membrii PSD vor putea beneficia de reduceri in anumite magazine.
Raiffeisen Bank a instalat primele ATM-uri “drive in“ din Romania, care permit extragerea de numerar direct din autoturism, scurtand mult din timpul alocat eliberarii cashului pentru detinatorul de card.
Totodata, piata de comert electronic va creste, sustin specialistii, care apreciaza ca dintre cele 6-7 milioane de romani care vor avea card in urmatorii cinci ani, 15-20% vor accesa Internetul pentru a face cumparaturi sau diverse alte plati de facturi sau impozite.
Pe langa acest pliant, toti cei care vor vizita standul orasului de la malul Marii Negre, vor primi in mod gratuit, un card "Eu sunt prietenul Mangaliei”, cu ajutorul caruia vor beneficia de cinci facilitati pe parcursul sejurului pe litoralul sudic - cine, bilete de spectacole sau alte servicii turistice.
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank acorda bonusuri la cumparaturile pe card.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un card de credit co-branded in colaborare cu Altex, destinat persoanelor fizice cliente ale companiei.
Atunci cind nivelul de acceptare va creste pe piata locala, valoarea tranzactionata pe card va creste de asemene ", arata Catalin Cretu, Regional Manager pentru Romania si Bulgaria al companiei VISA.
De acest bonus beneficiaza posesorii de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR Master Card (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 300 RON pe luna.
Bonusul este aplicabil cardurilor BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) la cumparaturi facute la comerciantii parteneri BCR, la un volum de cumparaturi de minimum 300 de lei noi/luna.
Pentru clientii Reiffeisen Bank care aplica, pentru orice card de credit, in perioada 27 martie-31 mai a.c.
Apoi urma relatia cu banca, de la care trebuia sa faca rost de un card. ... La inceputul colaborarii cu bancile, BANC POST a instalat la sediul Directiei de taxe si impozite si un aparat POS pentru plata direct din card.
Introducerea sistemului electronic care va permite conducatorilor auto sa achite amenzile de circulatie in regim online, prin card bancar, este amanata de peste trei luni, deoarece autoritatile nu au stabilit in timp util cine va suporta comisionul aferent platii.
google-analytics.com