Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (2.51 secunde)
Casa de Economii si Consemnatiuni a reluat, incepand din 1 ianuarie, sistemul de plata a pensiilor in cont sau card bancar, au anuntat reprezentanti ai bancii de economii.
Pensionarii pot alege sa primeasca pensia in conturile de card BCR sau in conturile curente, inca de la inceputul acestui an.
Achizitionarea unui card de credit v-ar putea simplifica viata. Portalul GhiseulBancar a selectat doar cateva dintre facilitatile obtinute dupa optarea pentru un astfel de card.
Visa a lansat recent un minicard care are integrate un cip contactless si o antena care ofera posibilitatea de a fi folosit fara sa fie nevoie de contactul direct dintre card si terminal, precum si o banda magnetica, informeaza siteul www.no-cash.ro.
Cardul este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association), putand fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate.
Astfel, pentru persoanele a caror varsta nu depaseste 18 ani, dar care au deja buletin, multe banci ofera posibilitatea emiterii unui card de debit personalizat.
Creditul nenominalizat pe card Business Si BRD finanteaza nevoile nenominalizate ale IMM-urilor.
Diferenta între descoperirea de cont a unui card de debit si cardul de credit este aceea ca, în timp ce în primul caz operatiunile se efectueaza din disponibilitatile titularului (clientii pot utiliza sume de bani într-o anumita limita peste soldul existent în cont), pentru un card de credit operatiunile se efectueaza în limita plafonului de credit acordat titularului de banca emitenta a cardului (ca si în cazul unui credit de nevoi personale).
Valoarea cumparaturilor online realizate prin card s-a ridicat la 16,5 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, la un numar total de 200.000 de tranzactii, potrivit Gecad, care citeaza date ale Romcard, procesator final de plati online prin card in Romania.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a emis un card de debit care da posibilitatea utilizarii pentru retrageri de numerar si tranzactii comerciale atat in tara, cat si in strainatate.
Raiffeisen Bank a lansat un card de credit destinat IMM-urilor - "Business Credit Card", de tip VISA, in lei, cu utilizare internationala.
Dupa ce expira perioada de valabilitate, se poate elibera un alt card, care are aceeasi valabilitate. ... In acelasi fel, cetatenii statelor comunitare care au Card European de Asigurari vor beneficia de tratamente in aceleasi conditii ca asiguratii romani, pe tot parcursul calatoriei in Romania.
Peste 100 de magazine ofera utilizatorilor Optimo Card reduceri inre 5 si20% la preturile de raft. Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
- Pentru un alt card pe care il am la alta banca am intrebat, in cazul in care se intampla ceva, daca exista asigurare si mi s-a spus ca nu, singura solutie este sa-mi las foarte putini bani pe card si restul sa fie intr-un cont care sa nu aiba card atasat, a povestit ea.
Alaturi de trup se vede un fel de card, ca cele care insotesc orice exponat de muzeu. Prin ajustarea contrastului si a luminozitatii, se putea deslusi pe card ceva ce pare a fi un text, dar acesta era complet ilizibil la rezolutia disponibila.
Volumul de cheltuieli inregistrat la comerciant pe cardurile emise in lei in primele trei luni din acest an reprezinta 100% din totalul sumelor cheltuite pe card in 2003 (3.500 de miliarde de lei) si aproape 45% din valoarea totala a cumparaturilor efectuate in 2004 (7.400 de miliarde de lei).
Cardul ar ajuta foarte mult Responsabilul ANAF ne-a mai spus ca una dintre cele mai usoare metode prin care Fiscul ar putea rezolva problema restituirii ar fi ca sa vireze banii in conturile de card ale contribuabililor respectivi.
Special pentru luna aprilie, acei clienti care vor activa un card VIVERE si vor utiliza limita de credit acordata de banca au garantata plata primei rate de catre BRD.
Diferentele de impozit de restituit (diferentele stabilite in minus) rezultate din deciziile de impunere anuala sau dupa compensare se restituie cu prioritate prin virament bancar in contul de card de debit al persoanelor respective, conturi comunicate de banci potrivit Ordinului BNR si MFP nr.
google-analytics.com