Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.72 secunde)
Inpolitics: Solutie-dezastru a USL: uninominal fara prag electoral (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Incredibil, dar adevarat: la numai o zi dupa promovarea in parlament a unei legi care ar duce la o polarizare puternica a scenei politice, USL revine cu o modificare care poate produce exact contrariul:
Enational.ro: USL nu mai vrea prag electoral USL a decis sa elimine pragul electoral, facand astfel uninominalul pur mai atractiv pentru partidele mici.
AmosNews: Punctul pe Y. Mineriada portocalie (Autor: OCTAVIAN ANDRONIC) După 22 de ani, istoria se repeta.
PoliTichii de Margaritar: Duios dictaturile treceau... (Blogul lui Cristian Banu) Dupa ce "antenele" si "lingaii" au facut spume la gura denuntand "dictatura" "tiranului" Traian Basescu, iata ca a venit randul propagandei portocalii sa dea in clocot.
Gandul.info: Surfing pe un val de ura (Autor: Lelia MUNTEANU) Sa iei in piept valul de ura populara in campania pentru referendum - iata o incercare disperata, la care doar Traian Basescu s-ar fi putut incumeta.
DeCe News: Cine va castiga in fiecare colegiu. Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
citynews.ro: USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Welcome to Roxania: DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
Tribuna.ro: Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Welcome to Roxania: SUPER COOPTAREA UDMR. BRAVO, PONTA! :) DECI, AS AVEA O PROPUNERE SAU CHIAR DOUA : Excelenta miscare. Strategica. Celor loviti de greturi le recomand sa-si activeze neuronii.
Amos News: Punctul pe Y. Tertipul lui Voiculescu versus tertipul Inaltei Curti (Autor: OCTAVIAN ANDRONIC) Dan Voiculescu isi da pentru a treia oara demisia din parlament.
REALITATEA.NET: Gusa, la Realitatea TV:
Cotidianul.ro: Parvulescu:
Inpolitics : Miscarea Populara - o farsa a lui Basescu pe seama lui insusi (Autor :
Moshemordechai.ro: Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. Ce naiba sa scrii?
Cotidianul: "Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Cristian Tudor POPESCU (Gandul): Voglio una donna! T. Basescu s-a catarat din nou la pupitrul pe care scrie Presedintele Romaniei si a glasuit.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
AmosNews: Romania, in ochiul ciclonului (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Flancul sud-estic NATO sare in aer. El sta pe trei piloni.
google-analytics.com