Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (1.98 secunde)
Inpolitics informeaza: Basescu - mirosul fricii (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Anuntul-soc al lui Basescu, potrivit caruia nu e dispus sa dea guvernarea USL nici macar daca ia peste 50% in alegeri are, in mod cert, motivatii profunde.
CorectNews: Clorofila de partid. Si de stat (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea este un magician. A reusit sa faca ceva maret din clorofila continuta in faimoasa frunzulita.
Senatorul PC Dan Voiculescu i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui in care ii spune ca atacurile sale si ale institutiilor pe care le controleaza l-au intarit si ii multumeste lui Traian Basescu ca a devenit "cel mai bun agent de PR" pe care el si l-ar fi putut dori.
Cronica Romana: Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi.
Adevarul informeaza: Piedone, gata de salt din barca PC Cristian Popescu Piedone a demisionat ieri din functia de prim-vicepresedinte al PC si a cerut Congres Extraordinar.
Blogul lui Adrian Nastase: Despre spectatorii din tribuna... Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii: daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
Cum a devenit Geoana proscris Octavian Stireanu (Azi): Vinovat ca nu se poate Sanctionarea lui Mircea Geoana doar acopera, dar nu rezolva blocajul deciziei politice a PSD.
Blogul lui Constantin Gheorghe: Cine mama dracului e Gusa? Ma, cine mama dracului e Gusa asta? Pentru cine joaca? Ale cui interese le reprezinta?
HotNews informeaza : Nu striviti democratia! Nici logica! Un semnal de alarma. De fapt, doua (Autor : Miron Damian ) Un semnal de alarma poate fi combatut in doua moduri.
AGERPRES informeaza : Crin Antonescu: "Matur, imatur, Victor Ponta nu-i circar.
InfoBrasov: Centura, cocul si loteria politicii Militaria o fi un domeniu rezervat barbatilor, dar militaria politica de la noi se dovedeste atractiva si pentru partea feminina.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Dupa ce a pierdut sefia Senatului, domnul Mircea Geoana anunta ca va crea o miscare politica de orientare social-crestina. Am zambit atunci, intrebandu-ma cum ar putea sa arate aceasta clona damboviteana a CSU-ului bavarez.
Jurnalul National: Ponta: Ciuhodaru este un personaj exotic, nu stiu ce legatura are cu lucrurile serioase Presedintele PSD, Victor Ponta, spune despre deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru ca este "un personaj exotic" si ca nu stie ce legatura are acesta cu "lucrurile serioase".
Blogul lui Constantin Gheorghe: O poveste cu Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu, despre care este povestea noastra, fu si el la inceput un popotar pe undeva, pe la o obscura unitate a Fratiei Mundirelor Albastre.
Inpolitics informeaza: Nastase: "Basescu a reusit sa intre in istoria Romaniei:
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
AmosNews: Discursul intors pe dos (Autor : Octavian Stireanu) Victor Ponta declara, la inceputul discursului sau de la reinvestirea guvernarii Basescu-versiunea Ungureanu, ca va explica de ce opozitia nu voteaza acest guvern.
Blogul lui Constantin Gheorghe: Intoarcerea Piedonelui ratacitor si alte nimicuri Aproape firesc, cum PDL si gasca se duc dracului intr-un ritm nebun, Piedone, om cu toate simturile la el, si fara rusine, a decis ca e naspa langa luzeri, si a acceptat sa candideze pentru USL.
Blogul lui Constantin Gheorghe: Ingerii de pe dric "Miscarea pentru un Nou Bucuresti", clocita de madam Udrea, a murit inainte de a se naste.
google-analytics.com