Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (1.85 secunde)
Mircea Banias, presedintele PDL Constanta, considera ca proiectul actului normativ prin care sefii serviciilor deconcentrate ale ministerelor vor fi numiti in baza unui proiect de management este o decizie binevenita.
"Sunt din alta lume decat Traian Basescu si Mircea Geoana, dar nu in sensul ca sunt din lumea BMW-ului si ei din lumea clopului", asa s-a caracterizat candidatul PNL, Crin Antonescu (foto), la prezidentiale.
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri. Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu s-a desfasurat ieri in Sala Maura, din cadrul Prefecturii Gorj, cu ocazia Zilelor Orasului.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu.
Reprezentantii Biroului Avize, Acorduri si Autorizari al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Constanta au eliberat, in perioada 1-7 iunie a.
Silvio Berlusconi (foto) s-a declarat sambata victima unei campanii de calomniere si "chiar de subversiune (. . . ) vizand sa il faca sa cada pe presedintele Consiliului si sa puna in locul sau o persoana care nu a fost aleasa de italieni".
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. De la orele pranzului el este in comuna Mandra, unde participa la "Zilele comunei Mandra".
Referitor la afirmatia europarlamentarului Vadim Tudor, conform careia, in situatia in care nu ar intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, ar acorda voturile sale oricarui alt candidat dar nu actualului presedinte, candidatul independent la presedintia Romaniei Nati Meir a declarat:
Cu toate ca PDL Constanta avea in plan sa preia toate posturile de conducere negociate cu PSD la nivelul deconcentratelor, ba chiar si in plus, iata ca socoteala de acasa nu se potriveste sub nici o forma cu cea din targ.
Un responsabil cu rang inalt al Gardienilor Revolutiei a cerut duminica "judecarea si pedepsirea" fostului presedinte reformator Mohammad Khatami (foto) si a celor doi candidati ai opozitiei, Mir Hossein Moussavi si Mehdi Karoubi, pentru rolul din manifestatiile postelectorale din Iran.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Remus Cernea si-a lansat oficial, vineri, candidatura la Presedintia Romaniei, din partea Partidului Verde, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul acestei formatiuni politice.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca anunturile privind ruperea protocolului dintre PSD si PD-L in teritoriu reprezinta un "joc politic" al democrat-liberalilor si un "joc al disperarii" din partea PD-L.
Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a povestit, duminica, in timpul unei vizite la Cluj-Napoca, doua bancuri la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a comparat cu un varcolac.
Octavian Stireanu analizeaza decaderea implacabila a regimurilor portocalii in Georgia, Ucraina si Romania. Cu cinci ani in urma, din oul unor revolutii portocalii, scoteau capsorul, aproape simultan, trei crai de la Rasarit:
Site-ul de campanie pentru referendum al lui Traian Basescu, www.basescu.ro, a fost clonat, pastrandu-se aspectul grafic dar parafrazandu-se mesajele, inclusiv sloganul, care din "De ce le e frica nu scapa" a devenit "De ce ti-e frica, pasarica?".
Pe site-ul presainblugi.com, este postat un pamflet intitulat "Zic Basescu si trag apa!", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com