Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (1.80 secunde)
Primarul Radu Mazare considera ca "din pacate, nu suntem in competitie cu turismul bulgaresc, ci cu rautatea si prostia romaneasca".
Traian Basescu incearca sa tergiverseze promulgarea legii pensiilor pentru ca este constient ca pensionarii stiu ca este vorba despre un proiect al PSD care le-ar face viata mai decenta, sustin social-democratii.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala. Presedintele formatiunii a fost desemnat dr. Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia.
Intrebat despre discutia pe care a avut-o cu seful statului acum doua saptamani, liderul PSD nu a dorit sa dea detalii, desi presedintele a invocat-o intr-un interviu acordat postului national de televiziune.
Presedintele Traian Basescu i-a primit vineri pe vineri pe copiii veniti sa il colinde. Seful statului a imbracat, peste costum, mantia rosie de Mos Craciun, postura din care a anuntat ca ii asteapta pe colindatori la Cotroceni si peste sapte ani.
Orasul Navodari va clocoti, si azi, sub impresia unei noi sedinte de consiliu.
Contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al tineretului PD-L, Bogdan Boza, care a primit doar doua voturi la Consiliul de duminica, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa liderului PD-L, Emil Boc, cerandu-i demisia si acuzandu-l de "complicitate la promovarea Elenelor".
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
PD-L a iesit la atac. Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Noul presedinte interimar al organizatiei judetene a PDL Constanta a fost desemnat prim-vicepresedintele filialei, Adrian Gheorghita, a declarat joi Florin MItroi, membru in Biroul Permanent Judetean al partidului.
Verginia Vedinas, parlamentar PRM de Bihor, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca asteapta cu nerabdare Consiliul National de pe 6 septembrie, pentru a pune la punct strategia partidului in vederea alegerilor parlamentare care se apropie.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Un membru al Partidului Democrat Liberal (PD-L) este cercetat de politie pentru ca ar fi impartit pachete cu alimente in campania electorala, la Ganeasa - Olt.
Reprezentantii Colegiului Prefectural s-au intrunit ieri in sedinta, la sediul Prefecturii Valcea, pentru a analiza proiectul tehnic „Cartier de locuinte - Cazanesti“.
Ofertele depuse la Primaria Craiova pentru asfaltarea strazilor orasului nu se lasa descifrate de functionarii publici.Comisiile de licitatie din Primaria Craiova s-au blocat in cateva dosare.
google-analytics.com