Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.17 secunde)
Presedintele Traian Basescu este acuzat de judecatori de imixtiune in justitie.
Dupa cum anticipam si in numerele anterioare, tensiunile din PSD nu numai ca nu s-au stins odata cu demisiile lui Adrian Nastase, dar s-au amplificat intr-o maniera de-a dreptul incredibila.
Senatorul PSD Serban Mihailescu a fost pus ieri sub invinuire de catre procurorii anticoruptie pentru luare de mita dupa ce Fanel Pavalache, fostul sau subordonat, s-a autodenuntat.
Drumul National DN 39... iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. Caii putere ai masinii isi pot face de cap, gonind fara nici o grija.
Acest lucru s-ar putea spune despre Plaja Dunarea, tinind cont de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a afirmat ca aici se produc cele mai multe evenimente neplacute.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
Vineri seara, intr-o atmosfera relaxanta, unde buna dispozitie a fost la inaltime, s-a dat startul editiei 2006 a "Zilelor orasului Techirghiol".
Delegatiile tarilor participante la Festivalul International de Folclor au fost primite la sediul CJ de conducerea acestei institutii. Intreg orasul a rasunat, timp de citeva zile, de muzica ce s-a auzit de pe esplanada Casei de Cultura, de la Festivalul International de Folclor.
Camerele reunite ale Parlamentului au reusit ieri performanta ca, in aproximativ doua ore de dezbateri, sa finalizeze votul pe articole la proiectul bugetului de stat pe 2007, dezbatand ultimele 13 articole din lege, inclusiv amendamentele respinse.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a precizat ca, pana la sfarsitul primei saptamani din sesiunea parlamentara, premierul Tariceanu trebuie sa prezinte in Parlament o structura guvernamentala reformata, care sa aiba credibilitate in fata cetatenilor.
Presedintele Traian Basescu s-a prins ieri seara, la Focsani, intr-o hora a Unirii la care s-au alaturat, mai timizi si cativa liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, dar si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
PLD va mobiliza populatia sa-l sprijine pe presedintele Traian Basescu, in cazul convocarii unui referendum pentru suspendarea sefului statului, a declarat, sambata, liderul liberal-democrat Theodor Stolojan.
Sustinatorii senatorilor democrati Hillary Clinton si Barack Obama, ambii candidati pentru alegerile primare ale Partidului Democrat american, au declansat un adevarat razboi pe internet, transformat, cu opt luni inainte de scrutin, intr-un nou teren de campanie.
"Viata intr-o orchestra este ceva delicat. In fond, ce este o orchestra? Este un grup de aproximativ 100 de persoane, care se intreaba de ce nu sunt ele in fata, in locul dirijorului".
Atunci cand credeai ca politica romaneasca nu mai are cu ce sa te surprinda, cruda realitate te contrazice nemiloasa. Contestatarii lui Gigi Becali ii vor cere umili iertare Principelui, pentru ca acesta este mic copil fata de constanteanul care a infiintat Partidul Natiunilor Unite Romane- Crestin Democrat (PNUR-CD).
Traian Basescu a anuntat aseara ca nu va mai demisiona si si-a dat intalnire cu electoratul pentru 20 mai, cand va avea loc referendumul national privind suspendarea din functie a presedintelui Romaniei.
Parlamentul Romaniei si Clubul Parlamentarilor vor organiza in Bucuresti, in perioada 15-16 iunie, a 14-a editie a Turneului european interparlamentar de tenis, la Arenele BNR, a anuntat ieri presedintele Clubului Parlamentarilor Romani, deputatul Corneliu Ciontu.
google-analytics.com