Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (1.82 secunde)
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou.
Senatorii s-au reunit ieri in prima sedinta ordinara de plen din aceasta sesiune parlamentara. Noii alesi s-au adunat in sala Omnia intr-un numar suficient de mare pentru asigurarea cvorumului.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Senatorul PPRM Irina Loghin a tinut ieri la Senat o declaratie politica prin care a promovat folclorul romanesc ca parte esentiala a patrimoniului national.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica.
Legea minoritatilor, promovata de UDMR, a starnit divergente in randul coalitiei de guvernamant. Potrivit liderului Uniunii, Markó Béla (foto), problemele sunt legate de dreptul decizional al minoritatilor in invatamant sau cultura.
Cu toata stapanirea de sine afisata vineri, la Consiliul National al PSD, Ion Iliescu clocoteste de furie. Inima-i ranita de pupilii nerecunoscatori si organismul cu o vechime de sapte decenii si jumatate i-au jucat o mica festa, sambata, cand tensiunea lui Iliescu s-a ridicat brusc.
PRM vrea sa reinvie hulita perioada a uniformelor din scoli. Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a apreciat luni seara, intr-o emisiune televizata, ca senatorul Ion Iliescu „nu s-a impacat complet cu partidul pe care l-a fondat.
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM.
google-analytics.com