Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (7.90 secunde)
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Protest al redactorilor de la Jurnalul National Am ales aceasta forma de protest anonim, din pricina clauzelor contractuale impuse de conducerea Intact Publishing SRL, care interzic orice forma de protest, orice divulgare a clauzelor contractuale si orice informatie data publicitatii, care ar putea aduce atingere intereselor societatii.
USD) catre un SRL bucurestean avand-o ca actionara pe o obscura companie din orasul american Trenton (New Jersey).
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri. in ingineria lor financiara, sotii Maior au folosit societatile Serv Com SRL si M Lia SRL, la care sint asociati.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada. ... externalizarea Salubritatii, prin transformarea sa in SRL, cu unic actionar consiliul local.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Cu sanse reale de castigare a licitatiei organizate in luna august au intrat doua asocieri de firme, anume, pe de o parte, Proiect Bucuresti SA, Ecoterra SRL, Metroul SA, Western Outdoor SRL, Alpha Studio, pe de alta parte, Iptana SA, asociata cu WSP Group SRL.
"Procurorii anticoruptie au constatat ca, in perioada august - decembrie 2004, Comisia de licitatie numita de Ion Dumitru, cu sustinerea si implicarea acestuia, a atribuit opt contracte de achizitie publica in valoare totala de 116 miliarde de lei vechi unui numar de patru firme controlate de omul de afaceri Alfred Florea (SC Alca Hunting Com SRL, SC Romarmy SRL, SC Express Trading SRL, SC Romtextil Com SRL) in conditiile in care respectivele firme achizitionasera bunurile care faceau obiectul contractului cu numai 16 miliarde de lei vechi", se arata in comunicat.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Asa au fost votate trei proiecte prin care mai multe imobile ale Societatii Comerciale Domeniul Public si Privat Judetean Constanta SRL au fost trecute in administrarea unor autoritati locale.
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
detine 80% din firma AVI SRL sub forma de parti sociale in valoare de 400.000 de lei.
Purtatorul de cuvant al PNL Gorj, Ion Raut, un simpatizant al taberei Morega, s-a exprimat in mod plastic si a spus ca in partid functioneaza societatea "Dezbinarea SRL", care este condusa de adversarii actualului lider al partidului. ... "La PNL Gorj functioneaza Dezbinarea SRL.
Trei ingineri si un economist Dupa ce in urma cu un an CNH a decis sa investeasca intr-un echipament informatic de aproape 20 de miliarde de lei vechi, un calculator fiind achizitionat cu 50 de milioane de lei vechi, administratia a atribuit firmei Gimar Microtech SRL Petrosani serviciul de intretinere si reparatii calculatoare.
Printre cele mai grave cazuri constatate se numara cel al societatii LORY CHIPYYNG COM SRL din satul Viile, care a comercializat piei de bovine, utilaje si servicii de peste 1 milion de lei noi, fara a inregistra in evidentele contabile aceste tranzactii comerciale.
Dar asa, vor avea de suferit si turistii, vom avea de suferit si noi", ne-a declarat Dan Nicola, reprezentantul SC Nord Unic SRL.
Este cazul SC Cereal Business Unit SRL, cu sediul declarat in comuna constanteana Garliciu, care il are ca administrator in acte pe cetateanul grec Loukolos Ioannis, care nu a putut fi contactat.
google-analytics.com