Cautare

1211 de rezultate pentru "ciotlaus targu mures" (3.81 secunde)
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Stiu ca enunturi de acest fel gasesti, mai degraba, in documente, programe, proiecte, mai mult la nivel de principiu, insa cu mandrie pot sa afirm ca in judetul Mures toate acestea sunt realitate.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Si nu traiau rau muncitorii de la Fabrica de Tigarete Targu Jiu:
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
La exact o luna de la vizita oficiala facuta in Romania, presedintele Ungariei, Solyom László, se intoarce la Targu Mures, intr-o vizita neoficiala.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Scriitorul si publicistul Mircea Dinescu si-a anuntat public, sambata seara, la Targu-Mures, sustinerea pentru candidatul UDMR la Primaria municipiului, actualul ministru al Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Fiicele candidatului PD-L la Camera Deputatilor in colegiul 1 din Targu Mures, actorul Nicu Mihoc, au adaptat textul rugaciunii "Tatal Nostru" pentru campania electorala a acestui.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca organizatia mureseana a luat in unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PD-L si ca o astfel de decizie trebuie sa fie valabila peste tot in tara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In luna mai, Ministrul Transporturilor a afirmat la Iasi ca lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures ce va lega Moldova de Transilvania, vor incepe in toamna anului 2015 si ar putea fi finalizate spre sfarsitul anului 2017.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Municipiul Targu Jiu va avea un buget de austeritate in acest an. ... Primaria Targu Jiu va trebui sa stranga cureaua in acest an, toate cheltuielile materiale urmand sa fie reduse cu 15%.
SC Robur SA Targu Jiu, societate care il are ca actionar majoritar pe controversatul om de afaceri Iulian Siclitaru, a incaput pe mana lichidatorului judiciar, care ii scoate la vanzare toate bunurile imobile pentru recuperarea unei datorii catre bugetul statului de aproximativ doua sute de miliarde de lei.
Primaria Targu Jiu a "scapat" de problema disponibilizarilor prin infiintarea a doua firme, SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
google-analytics.com