Cautare

917 de rezultate pentru "cfr calatori" (2.83 secunde)
Una dintre solutiile salvatoare gasite de autoritati consta in impartirea Companiei de calatori de lung parcurs si de scurt parcurs, astfel incit comunitatile locale sa poata contribui cu fonduri pentru sustinerea transportului de calatori.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu (foto), a numit, marti, membri PD-L la CFR Infrastructura si CFR Calatori, ignorand intelegerea cu PSD, au declarat surse guvernamentale.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
CFR Calatori intentioneaza sa ia un credit de 30,04 milioane lei (6,9 milioane euro), din cauza pierderilor mari din primul semestru.
CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: ... Ca si in 2010 insa, oficialii CFR Calatori spun ca acest lucru este in analiza.
Confortul calatoriilor cu CFR Calatori Ati depus eforturi sustinute pentru privatizarea CFR Marfa. Insa in domeniul transporturilor pe caile ferate se afla si CFR Calatori care trece printr-o perioada dificila datorita lipsei lichiditatilor.
Gol ANULAT pentru CFR la ultima faza: Petrolul 1-0 CFR Cluj! ... Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... GOL ANULAT PENTRU CFR la ultima faza!
PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT. ... PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT (Autor:
Un program de redresare a companiei CFR - care are datorii cumulate de circa 20.000 miliarde lei vechi - poate fi solutia de redresare a operatorului national de situatiei CFR SA este necesara aplicarea unui plan de reorganizare si o decizie de a reforma sistemul.
Privatizarea CFR Marfa se indreapta cu pasi siguri spre un esec. ... Sincer, cred ca CFR Marfa a fost promisa de basescu si de pedelisti, la un moment dat, cuiva.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. Golul lui CFR a fost marcat de Pantelis Kapetanos (20). CFR a castigat si in tur, in Elvetia, cu 2-1.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Inca din prima luna a acestui an, sindicalistii din CFR au tras un semnal de alarma privind modificarile ce se impun in ceea ce priveste salarizarea angajatilor, intre 17 ianuarie si 17 martie a.c. desfasurandu-se negocierile cu administratia CFR.
CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze, în urmatorii patru ani, 46 de trenuri etajate, valoarea estimativa a contractului fiind de 509,24 milioane de lei (aproximativ 144 milioane de euro), suma care va fi asigurata de la bugetul de stat.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
Dupa trei strigari, CFR SA a scapat de numai jumatate din calea ferata de care voia sa se descotoroseasca. ... Caile ferate scoase la licitatie de catre CFR SA nu au starnit prea mare interes firmelor si din 3.400 de kilometri au fost adjudecati doar jumatate.
In primele 9 luni ale anului 2009, trenurile romanesti au avut intirzieri de 3 ani, potrivit statisticilor CFR. ... Zilnic, CFR Calatori pun in circulati un numar mediu de 1520 de trenuri, iar timpul total de circulatie zilnica a trenurilor de calatori este, in medie, de 235.000 de minute.
Astfel, 7 trenuri internationale, 32 InterRegio si 46 Regio vor fi afectate de schimbarea de ora, acestea urmand sa recupereze intarzierile pe trasee, a anuntat CFR Calatori.
700 de pensionari, peste 900 sunt feroviari de la CFR Calatori, 1. 300 de la CFR Marfa si 1. 400 de la CFR Infrastructura. Popa a subliniat ca, intr-o prima faza, vor fi pensionati 920 de salariati de la CFR Calatori, dintre care 150 din filiale.
google-analytics.com