Cautare

1094 de rezultate pentru "cerere desfiintare" (8.77 secunde)
Prin urmare, constituie infractiune executarea, fara autorizatie de construire sau de desfiintare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia a lucrarilor de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, precum si alte lucrari, indiferent de valoarea lor, care urmeaza sa fie efectuate la constructii reprezentand monumente istorice.
Tribunalul Galati a aminat pronuntarea in dosar dupa ce noua asociatie a raspuns in instanta solicitarii de desfiintare a contractului incheiat cu Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol.
Pâna acum am tot asteptat sa vina cineva sa investeasca si uite unde am ajuns, aproape de desfiintare. Sper ca macar de data asta investitorul, indiferent ca e arab sau mai stiu eu ce, sa bage bani în fabrica.
Cele mai importante modificari se refera la eliberarea de planuri de incadrare in teritoriu si a planurilor de situatie necesare proiectelor pentru autorizarea lucrarilor de construire sau desfiintare.
Deputatii indeamna Comisia sa sprijine programele de desfiintare a cartierelor sarace locuite de rromi, si sa asigure locuinte pentru rromi, inclusiv pentru rromii imigrati.
"Am facut o analiza si vreau sa va spun ca raportul intre costurile de desfiintare a acestor halte si cele privind plata angajatilor CFR inclina net in favoarea primului.
000 lei pierderi la ANA Residences, in timp ce businessul din fotbal se afla la un pas de desfiintare. Asociatia Fotbal Club Rapid, Asociatia Pro Rapid si Fotbal Club Rapid nici macar nu au mai depus bilanturile fiscale pe anul 2008, dar cifrele din 2007 sunt elocvente.
Posturile luate in calcul pentru desfiintare sunt in domeniul cercetare si dezvoltare, iar masura vine in contextul lansarii unui parteneriat cu grupul american Microsoft.
39, construita in 1894, a fost demolata desi avizul de desfiintare emis de Directia pentru Cultura din cadrul PMB fusese contestat in instanta.
"Detaliile vor fi cunoscute luni, cand facem in mod punctual pentru fiecare situatie in parte deciziile de concediere, de trecere in somaj tehnic si respectiv deciziile de desfiintare disciplinara a unor contracte de munca, pentru ca sunt unele personaje care au incalcat contractele de munca prin vanzarea la presa si la fosta echipa manageriala a unor informatii care ar trebui sa fie confidentiale", a spus avocatul Piperea pentru Ziare.com.
Domnule ministru Eugen Nicolaescu, in prezent, detineti portofoliul acestui sector vital al tarii, iar beneficiile prezentei dumneavoastra in fruntea sanatatii tarii reprezinta paradoxul absolut al salvarii prin desfiintare.
Astfel, in materie civila indicele de desfiintare si casare a fost intr-un procent de 2.04%, iar in materie penala de 3.03%.
Dispozitia nr.25/15.01.2002 prin care dispune desfiintare imprejmuirii reprezentand organizare de santier in suprafata de aproximativ 54 mp, semnata de Traian Basescu.
Al treilea motiv este ca in zilele noastre, in care stiinta indreptateste acest mod traditional de despartire, devine mai tacut dar mai decisiv, efortul de distrugere, de desfiintare a lui.
Sectia de procurori din cadrul CSM aproba propunerea procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte, a procurorului sef al DNA si a procurorului sef al DIICOT de infiintare si desfiintare a sectiilor in cadrul parchetelor, mai prevede textul adoptat.
3237/2012 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie - Primarul General al Capitalei este obligat sa emita decizia de desfiintare a cladirii si sa refaca parcul public de langa Catedrala prin sentinta nr.
- Calatorii liniei 34 (care este propusa pentru desfiintare) vor putea folosi tramvaiele liniei 1 (Romprim - Sos. Oltenitei - Calea Vacaresti - Sos.
- O grea lovitura pentru guvernul liberal a constituit-o respingerea propunerii de desfiintare a Sectiei Speciale de Justitie in Camera Deputatilor, dupa avizul negativ de la CSM.
Astfel, din moment ce toate eforturile anterioare deciziei de desfiintare nu au dat roade, posturile de la Circulatie au fost pur si simplu desfiintate, urmand a fi pregatita o noua structura, la nivel european.
Retinerea televizata a lui Muresan si apoi demersul impotriva actualului ministru al Agriculturii, Traian Remes, vine cu cateva zile inainte de previzibila desfiintare morala si profesionala a DNA la CSM.
google-analytics.com