Cautare

1094 de rezultate pentru "cerere desfiintare" (8.00 secunde)
Oprea a depus cerere de solicitare in temeiul Legii 1/2000, avand numarul 209/19.01.1998. ... Prin aceasta cerere, Boia Oprea solicita aceasta suprafata de teren extravilan, pe care a mostenit-o de la mama sa Tarachiu Stana", a declarat secretarul Primariei Nicolae Balcescu, Viorica Codru.
Reprezentantii siderurgistilor de la Otelarii si Turnare Continua au depus o cerere de interventie in dosar in favoarea Sindicatului Solidaritatea, care ceruse neacordarea personalitatii juridice pentru noul sindicat. ... Alta cerere, alta distractie In noile conditii Tribunalul Galati nu are prea multe optiuni.
Pentru a beneficia de plati directe, fermierii bihoreni trebuie sa depuna, in perioada 1 martie-15 mai, o cerere in forma ceruta de APIA. ... efectivul de ovine/caprine pentru care se solicita prima sa fie mentinut in exploatatie in perioada de control 1 iunie-31 august, la adresa mentionata in cerere;
Potrivit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), termenul limita pentru depunerea cererilor si data de referinta in functie de care se acorda subventia au fost modificate, iar fermierii trebuie sa depuna o noua cerere."APIA solicita crescatorilor de bovine sa se prezinte la sediile locale si judetene ale agentiei pentru a depune o noua cerere de sprijin pentru plata nationala directa complementara pentru sectorul zootehnic.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, considera ca industria de aparare trebuie sa fie unul din pilonii pe care economia romaneasca trebuie sa se bazeze pentru depasirea crizei economice, investitiile in acest sector fiind capabile sa creeze cerere si locuri de munca.
"O cerere crescuta din partea comerciantilor care achizitioneaza cantitati semnificative de pe piata si le directioneaza catre zonele portuare, in vederea exportului; ... Ministerul de resort mai spune ca preturile se stabilesc liber pe piata, in functie de cerere si oferta si ca statul nu poate interveni.
29/2011 privind reglementarea procedurii esalonarii la plata pe o perioada de pana la cinci ani a datoriilor firmelor, in Dolj a fost depusa o singura cerere de esalonare, dar si aceea incompleta.
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. ... "Am depus cerere la Parchet, intrucat starea de sanatate a Dianei, in continuare nu este una buna...
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. ... - cerere de atribuire.
Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Vicepremierul Adriean Videanu a declarat ieri ca principalul obiectiv al Guvernului Tariceanu este eliminarea coruptiei, inclusiv in domeniul pe care il are in subordine, cel economic. El a anuntat schimbarea legislatiei care vizeaza evaziunea economico-financiara si eliminarea procedurilor greoaie de infiintare si desfiintare a firmelor.
HotNews infomeaza: Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Prima ar fi, potrivit lui Boc, o restructurare a unor departamente sau structuri ale Guvernului prin comasare, desfiintare sau infiintarea unora noi.
In acest sens, el a precizat ca nu comenteaza o posibila desfiintare a functiei de presedinte-executiv al PSD, ocupata in prezent de Adrian Nastase.
Un singur lider, Madalin Voicu, vicepresedintele PSD Bucuresti, a recunoscut ieri, in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta, ca partidul e rupt si se afla la un pas de desfiintare.
Adrian Nicolae) Desi tendintele socio-economice mondiale duc cu gandul la o desfiintare graduala a granitelor dintre tari, un pericol iminent ameninta majoritatea statelor lumii - separatismul.
Ei au inceput de ieri campania de desfiintare a constructiilor provizorii din tronsonul cuprins intre strada Brestei si bulevardul Stirbei Voda, unde se afla mai multe puncte de lucru ale unor firme carora primaria nu le-a reinnoit contractele de inchiriere, tocmai in ideea de a-i determina pe micii intreprinzatori sa paraseasca zona.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a anuntat ieri ca, dupa ce hotararea CSAT privind declasificarea tuturor dosarelor politicienilor va fi operationala, Comisia paritara SRI-CNSAS va fi desfiintata pentru ca nu va mai avea obiect de lucru.
google-analytics.com