Cautare

1694 de rezultate pentru "cerbu ovidiu ionut" (3.65 secunde)
Ionut Vulpescu: ... Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Ionut Vulpescu: ... FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Reprezentanul nostru este Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, ales in urma concursului jurizat, organizat de Amici della Musica, reprezentant exclusiv in Romania al brand-ului San Remo Music Awards.
Si cind ziaristii au vrut sa afle cum a fost posibil ca, ani in sir, traficantii de la Cerbu sa duca produca zeci de kilogramele de heroina care au ajuns pe masa taranilor din judetul Iasi, a devenit din nou ocupat.
Ionut Benea) Doi tineri din Iasi au fost condamnati, iar o adolescenta de 18 ani a fost pusa sub supraveghearea Serviciului de Probatiune, dupa ce au amenintat o studenta la Filosofie, in varsta de 19 ani, ca o vor face de rusine publicand poze sexy cu ea.
Calin Popescu Tariceanu, aflat intr-o vizita de o zi la Satu Mare pentru a sustine candidatura social-democratului ex-liberal Ovidiu Silaghi , a acceptat propunerea facuta de prim-vicepresedintele liberalilor satmareni, Adrian Stef (cumantul lui Ovidiu Silaghi), de a se inscrie in organizatia municipala Satu Mare.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Ionut Vulpescu, ministrul Culturii:
Adrian Nastase lasa sa se inteleaga ca s-a urmarit eliminarea judecatoarei Aida Popa de la conducerea completului si inlocuirea ei judecatorul Ionut Matei, cel care il condamnase in dosarul "Trofeul Calitatii".
Costin Adam, Dan Albu, Sergiu (Corbu) Boldor, Volker Vaessen, Dzidek Marcinkiewicz, Ionut Micu. ... Andrei Cerbu (11 ani, chitara) si Flavius Hosu (13 ani, baterie).
- Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu.. ... Poate si domnul ministru Ionut. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... Ionut Popescu. Si daca ii spun numai Ionut, nu este domn, ca sa inteleg bine ? ... Ovidiu Teodor Cretu: ... Ovidiu Branzan:
PDL are mari sanse sa-si adjudece fotoliul de primar in orasul Ovidiu, la alegerile locale care se vor desfasura peste aproximativ trei luni de zile.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
Ollie Rehn si-a exprimat aceasta opinie intr-o intrevedere avuta cu ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu. ... Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a explicat ca Guvernul este constient de importanta clauzei de salvgardare si ca "astfel de probleme sint discutate in aproape fiecare sedinta a Executivului ".
Si eu si Ionut am trait un moment de miracol cand am fost anuntati ca avem baiatul pe care ni l-am dorit atat de mult", a marturisit fericita Jojo la scurt timp dupa ce, in dimineata zilei de vineri, 10 iunie, la ora 1.30, l-a adus pe lume pe primul sau copil.
Tatal lui Ionut, baietelul ucis luni de maidanezi in zona parcului Tei, spunea ieri: ... Familia micutului Ionut este distrusa si parintii copilului nu s-au dezlipit ieri de langa sicriul ingerasului lor de la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala.
Juriul s-a confruntat cu o situatie speciala, avand doi artisti cu acelasi punctaj â€" trupa Ava si Ionut Ungureanu. ... Ionut Ungureanu este solistul trupei Provincialii, avand o experienta scenica de peste 16 ani.
Uitati-va Ovidiu, o localitate la 5 kilometri de Constanta. Ovidiu a plecat de la un buget propriu de 40 de miliarde si a ajuns la un buget, dupa patru ani de zile, de aproape 400 de miliarde, deci o crestere de zece ori a bugetului.
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
google-analytics.com