Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (2.54 secunde)
Printre produsele la mare cautare de Paste se numara vinul, cozonacii, ciocolata de Paste si preparatele de gastronomie traditionale, ca drob si stufat. ... Pe langa aceste produse specifice Pastelui, la mare cautare se afla si hainele, produsele de curatenie, precum micii si berea.
Chiar daca sunt la mare cautare, exista o parte a antreprenorilor care construiesc hale de depozitare pentru vanzare si nu pentru a le inchiria. ... In acelasi timp, si terenurile de langa Bucuresti sunt cautare de constructorii de spatii de depozitare.
Exercitiul din luna august va avea o componenta cu participare nationala pe domeniul de cautare si salvare a vietilor omenesti pe mare (SAR-Search And Rescue) si alta pe domeniul de raspuns la o situatie de poluare a mediului marin cu hidrocarburi, care va avea o participare atat nationala, cat si internationala din partea tuturor celor 6 state riverane Marii Negre.
Oferta de locuri de munca pentru ingineri a scazut foarte mult in ultimii ani, astfel ca, daca in urma cu 20 de ani erau apreciati si la mare cautare, acum ei isi gasesc cu greu un loc de munca.
Astfel, daca angajatorii din tara sunt nevoiti sa faca disponibilizari, nu acelasi lucru se poate spune despre cei de pe litoral, care, in aceasta perioada, sunt in cautare de forta de munca, acestia primind de cinci ori mai multe cereri decat anul trecut.
Conform acordului care urmeaza sa fie anuntat, noul motor de cautare Bing dezvoltat de Microsoft va fi utilizat si pentru cautarile realizate pe paginile Yahoo!, in timp ce Yahoo!
Prin intermediul noului serviciu, Google ii ajuta pe internauti sa gaseasca o melodie dupa titlu, numele albumului sau chiar prin introducerea unor versuri in motorul de cautare.
Politele obligatorii nu au cautare Cu toate ca a trecut o luna de la lansare, politele obligatorii nu au cautare printre craioveni.
De cealalta parte, Baidu inregistreaza un succes fenomenal si este motorul de cautare care a batut Google, cu o cota de piata de aproape 60% in China si peste 6% din piata globala.
Cele mai cunoscute metode de promovare a unui site sunt prin intermediul motoarelor si directoarelor de cautare, prin e-mail (liste, ziare electronice, anunturi publicitare, liste de discutii), prin schimb de bannere, prin oferirea unor premii sau off line (ziare, reviste, afise, fluturasi etc.).
Daca esti în cautare de un RPG on line care ofera recompense imediate, Pirates of the Burning Sea va parea plictisitor la început. ... Daca esti în cautare de ceva diferit, complex, dar aranjat într-un "pachet" atractiv, Pirates of the Burning Sea trebuie încercat.
De preferat, sa se concentreze pe un domeniu cât mai specializat si sa se axeze pe optimizarea motoarelor de cautare“, spun specialistii din domeniu.
Intr-o postare blog de saptamana trecuta, Matt Cutts (foto), seful echipei Google Webspam, a scris despre progresul inregistrat de echipa in demersurile de reducere a cantitatii de spam strecurate in rezultatele oferite de motorul de cautare.
Astfel, potrivit acestui model de cautare, ce ia in calcul rezultatele din ultima luna, se pare ca Google stie deja cine vor fi laureatii din 27 februarie.
Google isi modifica des sigla de pe pagina principala a motorului de cautare pentru a marca diverse evenimente cu imagini interesante (doodles). ... Deasupra campului de cautare Google poate fi vizionat acest filmulet care aniverseaza 122 de ani e la nasterea marelui artist.
Google il aniverseaza pe Gregor Mendel printr-un logo special Portalul de cautare Google aniverseaza astazi, 20 iulie 2011, 189 de ani de la nasterea "tatalui geneticii moderne", Gregor Mendel.
Altfel spus, dintr-un dolar incasat, 54 de centi se duc in buzunarul companiei care are cel mai mare motor de cautare din lume. Acum, Google incaseaza din publicitate nu mai putin de 3 miliarde de dolari pe luna, majorotatea reclamelor fiind pozitionate langa rezultatele de cautare.
O cautare mai buna E usor sa adaugi pe cineva din contactele Gmail in cercurile Google+.
Ponturi pentru ca sa apareti in primele pagini Google Stiti ca, daca nu sunteti pe prima pagina in cautarile de pe Google, e aproape ca si cand nu existati - si, da, stiu ca mai exista alte doua motoare de cautare importante, insa ne vom focaliza pe cel numit mai-sus.
Informatiile venite de la ei nu numai ca sunt un control al calitatii SERP (rezultatele paginii pe motoarele de cautare), dar ajuta si la validarea potentialelor schimbari ale algoritmului.
google-analytics.com