Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (6.63 secunde)
Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate. ... este o corporatie americana multinationala care administreaza motorul de cautare pe Internet cu acelasi nume.
(Continuare) O cautare limitata In Raportul special nr.14 al proiectului Blue Book, analiza de distributie a calitatii arata ca cel mai mare grad de incredere apartine cazurilor inexplicabile. ... In plus, SETI nu reprezinta cautarea unor civilizatii extraterestre, fiind doar o cautare, foarte limitata, a unor semnale radio.
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Mai multe resturi au fost descoperite in zona de cautare .
Dar se pare ca si produsele autohtone au cautare in randul finlandezilor. Astfel, schimburile comerciale dintre Romania si Finlanda s-au ridicat la valoarea de aproape 190 de milioane de euro anul trecut.
Google a postat deja pe motorul de cautare logo-ul cu urari de An Nou fericit Motorul de cautare Google nu se dezminte nici in acest sfarsit de an, afisand un logo cu urarea An Nou Fericit.
Am dat o cautare "blog elena basescu" si primul raspuns primit a fost blogul Elenei Udrea. ... Al naibii motorul asta de cautare.
Si toate pietrele astea se cauta, moldavitul, tanzaniul, eudialitul, larimarul sunt la mare cautare. Vreau sa ajung La Munchen in iunie.
Am lasat in urma oameni la fel de dezorientati ca si noi, unii in cautare de loc de pescuit, altii in cautare de loc pentru gratar, am trecut podul si am ajuns in sat.
Golul lor psihologic ii impinge catre o eterna cautare, vor mereu alti oameni pe care sa-i poata folosi si noi modalitati de a incalca regulile sociale.
Gemeni â€" electricul Gemeni Mereu in cautare de experiente noi, cel nascut sub semnul zodiacal Gemeni este mereu neobosit.
O cautare a unei asemenea declaratii pe internet (o treaba devenita - din fericire - relativ simpla) nu identifica niciun interviu sau articol in care Michio Kaku sa fi spus asa ceva. ... Aceasta cautare s-a facut insa doar in imediata noastra apropiere.
Desi pantofii produsi pe liniile de fabricatie din Romania sunt apreciati in intreaga Europa, ei nu au aceeasi cautare si pe piata autohtona.
Snitelele de soia, la mare cautare Comertul cu produse de post e insa in avantajul clientilor dornici sa tina Postul Pastelui.
Celebra corporatie Microsoft intentioneaza sa achizitioneze o parte din actiunile la fel de cunoscutei companii Yahoo, unul dintre liderii mondiali ai publicitatii pe Internet, incasate pe baza utilizarii motorului sau de cautare.
Specialistii in informatica au atras atentia in legatura cu un nou tip de virusi, care se raspandesc printr-o simpla accesare a motorului de cautare Google.
Apartamentele cu "panorama" - la mare cautare Potrivit specialistilor, din cauza ritmului scazut de construire si a modului in care evolueaza preturile in piata, craiovenii nu risca sa nu-si poata recupera banii investiti.
Terenurile extravilane, la mare cautare In continuare preturile apartamentelor la Mangalia sunt unele dintre cele mai mari din tara, comparative cu cele din Bucuresti, Brasov sau Cluj.
Spre exemplu, in Romania, la mare cautare printre colectionari sunt picturile care poarta semnaturi celebre, spun specialistii in domeniu citati de The Money Channel. ... Puse in vanzare sau nu la casele de licitatii, obiectele de arta sunt la mare cautare in spatiul romanesc.
Seturile de roboti sunt si ele destul de scumpe si se pare ca deocamdata nu sunt la mare cautare, la fel ca si rechizitele, pentru ca in aceasta perioada copiii intra in vacanta, iar parintii le-au cumparat toate cele necesare pentru scoala inainte de a incepe anul scolar.
google-analytics.com