Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (3.46 secunde)
E momentul sa termine definitiv cu acest bat care ne poate intra oricand in spitele bicicletei. Indraznesc un prognostic, pentru Traian Basescu a inceput numaratoarea inversa: 90, 89, 88...
“taxare inversa“. Mai simplu spus, taxa pe valoarea adaugata se aplica asupra sumei incasate si se inscrie pe factura fiscala, fara a fi insa achitata de beneficiar.
Senatul si-a dat deja acordul ca firmele care au cumparat imobile sau terenuri in 2007 si care vor intra in posesia lor in 2008 sa beneficieze in continuare de taxarea inversa in ceea ce priveste TVA-ul."Problema este cand va fi adoptata in Camera Deputatilor, pentru ca, daca nu va fi adoptata pana la sfarsitul lui decembrie, atunci va fi asa cum a iesit de la Guvern.
Taxare inversa pentru TVA la tranzactii imobiliare In domeniul taxei pe valoare adaugata, a fost introdusa procedura de taxare inversa pentru tranzactiile cu imobile efectuate intre persoane juridice platitoare de TVA.
Chiar daca Uniunea Europeana a respins taxarea inversa la alimentele importate de Romania, ministrul agriculturii considera ca, pe viitor, aceasta problema trebuie discutata la nivelul Comisiei Europene pentru a putea fi reglementata • Care este situatia absorbtiei fondurilor comunitare pentru agricultura in acest moment si ce masuri trebuie aplicate pentru cresterea gradului de absorbtie?
Potrivit comunicatului, tema discutiei din editia de miercuri a emisiunii "Ora de Stiri" a fost evenimentul organizat de Ambasada Marii Britanii in cartierul bucurestean Ferentari pentru a marca numaratoarea inversa pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.
Sute de oameni au asteptat în fata magazinelor Vodafone din principalele trei orase ale Noii Zeelande, "înarmati" cu muzica, mâncare si distractie, înainte ca numaratoarea inversa sa fie încheiata si ca prima persoana sa cumpere noul telefon.
SmashingLists a facut o lista cu 10 jocuri pe Facebook care creeaza dependenta, in ordine inversa: 10. Farm Town Jocul dezvoltat de Slashkey este o copie a Farmville, produs de Zynga.
Google a inceput pe 18 decembrie 2017 numaratoarea inversa pana la Craciun, cu un doodle de sezon, intitulat December global festivities.
Metoda urmata de Bittman ar trebui, deci, sa fie inversa: ... Dar si "inversa", metoda Bittman de a slabi ar trebui limitata in timp, respectiv la o luna, cel mult trei.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Google planuieste sa lanseze noul dispozitiv de cautare Google Mini, care va avea jumatate din dimensiunea celui actual, dar va putea opera 25 de cautari pe secunda.
Microsoft se bucura pentru un punct de piata in State Cota de piata a Microsoft a crescut cu un punct luna trecuta, ajungand impreuna cu Yahoo la 20,36% din piata motoarelor de cautare pe internet pe continentul nord-american, informeaza agentia Reuters, citata de Yahoo News.
Motorul de cautare Google nu va mai afisa sugestii pentru cautarile care includ cuvintele "bittorrent", "megaupload" sau "rapidshare", site-uri sau servicii cunoscute drept canale pentru distribuirea de continut electronic piratat, informeaza Mashable.
Setari mai simple "Am adaugat un camp de cautare care gaseste setarile de care ai nevoie, in timp ce tu tastezi (un cuvant cheie)", scriu cei de la Chrome pe blog.
VEZI cum arata in prima zi Toata lumea stie despre Google, motorul de cautare ce a oferit o perspectiva uimitoare asupra Internetului si accesului la informatie. Google, cel mai accesat motor de cautare, implineste astazi 13 ani.
Cu toate astea, Google Chrome este un motor de cautare bogat in caracteristici.
Cel mai folosit motor de cautare, Google, a implinit pe 27 Septembrie 2012 14 ani de existentta, evenimentul fiind marcat printr-un doodle special.
Google si-a schimbat, joi, logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a face tuturor utilizatorilor sai o urare de Anul Nou.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.
google-analytics.com