Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (3.08 secunde)
Daca cineva crede ca poate invinge Google, cel putin pe piata motoarelor de cautare, se inseala amarnic. Chiar si acum, cand Internetul e in plina expansiune si concurenta este tot mai mare, indiferent de domeniu, cota de piata a motorului de cautare al google este in continua crestere.
Lovitura primita de Google din partea Curtii Europene de Justitie Internautii europeni pot cere de acum motoarelor de cautare sa elimine din lista de rezultate informatiile care le incalca dreptul la viata privata.
GOOGLE a pornit cu o investitie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care au considerat ca un motor de cautare pe Internet poate revoluționa lumea.
Printre proiectele pe care le desfasoara inventatorul in cadrul Google se numara si motorul de cautare al viitorului, care va fi capabil sa raspunda la intrebari complexe, sa inteleaga informatii continute in documentele pe care le gaseste si chiar sa identifice informatii care ar putea fi utile oamenilor.
FDA, agentie americana a produselor alimentare si medicamentelor, este in prezent in tratative cu motorul de cautare Google in vederea identificarii efectelor nedorite ale unor medicamente asupra sanatatii celor ce le folosesc.
Am fost curiosi sa vedem cite rezultate gaseste un motor de cautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de cautare numele parlamentarilor galateni. ... Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google.
Am fost curiosi sa vedem cite rezultate gaseste un motor de cautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de cautare numele parlamentarilor galateni. ... Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google.
Am fost curiosi sa vedem cite rezultate gaseste un motor de cautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de cautare numele parlamentarilor galateni. ... Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google.
Pe langa mijloacele clasice, internetul poate oferi solutii numeroase de promovare prin motoare de cautare (search engine marketing), comunicarea in mediile sociale (social media communication), marketing viral.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Atintirea pe local poate deveni automata Chiar o cautare generica poate insemna atintirea pe local. ... Si asta e valabil chiar daca localizarea este sau nu specificata in cautare.
Dupa ce de 1 Decembrie, de Ziua Nationala Romaniei, motorul de cautare Google a indexat sintagma "Romanii sunt educati" si a lasat in urma formule precum "paduchiosi" sau "hoti", vineri situatia s-a schimbat. ... Varianta franceza a motorului de cautare da ca sugestii dupa ce tastati "les roumains sont":
Cat va plati Google pentru a ramane motorul de cautare preselectat la instalarea Firefox Google va plati Mozilla circa 900 de milioane de dolari, in urmatorii 3 ani, pentru a ramane motorul de cautare preselectat la instalarea browserului web Firefox, potrivit unor surse citate de portalul AllThingsD.
de la STS, deși raportul Guvernului nu-i gaseste vreo vina Premierul Victor Ponta a reiterat, joi seara, la Romania Tv, ca una dintre institutiile vinovate de esecul misiunii de cautare si salvare din Apuseni este Serviciul de Telecomunicatii Speciale.
Iata cum functioneaza Instant Checkmate este un motor puternic de cautare pentru persoane, care poate dezvalui instant inregistrarile publice, activitatea social media si online despre aproximativ oricine din America.
Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special. Astazi, imediat dupa ora 00.00, toti utilizatorii GOOGLE Romania au avut o supriza cand au deschis motorul de cautare.
8 previziuni ale vizionarului Ray Kurzweil de la Google 2018 - Motoarele de cautare devin asistenti personali "In acest moment, cautarea se bazeaza in cea mai mare parte pe cuvinte cheie", afirma Kurzweil. "Acum lucrez la realizarea unui motor de cautare care intelege sensul acestor miliarde de documente.
Comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn (foto), a declarat ieri, la plecarea sa din tara, ca numaratoarea inversa a inceput si Romania se afla pe ultima suta de metri pe care poate indeplini criteriile, prima misiune de monitorizare a comisiei sosind la Bucuresti in aceasta luna, iar un prim raport privind mersul reformelor urmand sa fie publicat in mai.
- La modul concret, ANAF-ul a propus ca pentru comertul cu cereale sa se faca taxare inversa in ceea ce priveste TVA-ul, deoarece exista un risc ridicat de frauda fiscala, respectiv rambursari ilegale de TVA, alaturi de alte domenii cu risc ridicat, precum fierul vechi si cele care exista deja in lege, constructii, material lemnos.
Numele sefilor de descentralizate care urmeaza a fi sacrificati sunt arhicunoscute, in fruntea listei aflandu-se Ionel Manafu, pentru care a inceput astfel numaratoarea inversa.
google-analytics.com