Cautare

16792 de rezultate pentru "cat costa un min convorbiri belgia" (3.39 secunde)
Ce se mai cauta la acest stand - Cutiile in forma de iepuras, care contin o sticluta mica de palinca O sticla mare de palinca, la 500 grame, costa 35 RON, iar un toi costa 10 RON, in timp ce o sticla mica e la pretul de 5 RON.
- Cat costa geodele de ametist de Uruguay? - Un kilogram de geode de ametist de Uruguay costa intre 15 0 80 de euro. Cele de Brazilia costa intre 3 - 12 euro pe kg.
Ofera-ti un concediu muzical cu artisti de talie internayionala sositi pentru prima dat la tine in oras.
Estimativ, daca un metru cub de caramida costa acum 245 de lei, in martie 2007 pretul acestuia ar putea fi de 345 de lei, iar in decembrie - aproape 400 de lei.
Astfel, incepand de astazi, Compania Petrom a crescut din nou pretul carburantilor comercializati la statiile proprii cu pana la 400 de lei in cazul motorinei, iar cel mai ieftin sortiment de benzina a ajuns la 33.900 de lei pe litru, informeaza un comunicat al firmei.
Lantul de magazine Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri din tara, vine cu oferta "1+un cadou". Adica la un produs cumparat pana la 7 mai, veti primi automat un cadou.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Benzina se va ieftini cu 0,04 lei/litru, ECO Premium 95 va costa 3,89 lei/litru, benzina Premium fara plumb 95 va costa 3,86 lei/litru, litrul de benzina Top Premium fara plumb 99+ va costa 4,19 lei si sortimentele de benzina OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 se vor vinde cu 3,96 lei si 4,59 lei/litru.
Astfel, motorina Top Euro Diesel 4 costa 4,20 lei/litru, litrul de motorina OMV Sprint Diesel se vinde cu 4,25 lei, în timp ce motorina Euro Diesel 4 costa 4,12 lei/litru, iar litrul de motorina OMV Premium Diesel, 4,53 lei.Pretul benzinelor ramâne neschimbat.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Un litru de motorina Euro L Diesel este 3,54 lei, iar sortimentul Super Euro L Diesel - 3,87 lei. Litrul de GPL auto costa acum 2,07 lei.Si compania Petrom a ieftinit benzina si motorina cu 9 bani/litru, începând de ieri.
In functie de aplicatii si de dimensiuni, poncho-urile costa intre 70 RON - 200 RON (pentru adulti), iar pentru copii sunt la 50 RON, pelerinele costa intre 150 RON - 200 RON. ... Gentutele din lana costa 20 RON, iar papusile din lana tot 20 RON.
In functie de aplicatii si de dimensiuni, poncho-urile costa intre 70 RON - 200 RON (pentru adulti), iar pentru copii sunt la 50 RON, pelerinele costa intre 150 RON - 200 RON. ... Gentutele din lana costa 20 RON, iar papusile din lana tot 20 RON.
Presedintele ANRC a subliniat ca telefonia mobila are inca „un potential de crestere foarte mare in Romania“.
Columbia - Supremo, Brazilia - Santos, precum si cafea fara cofeina din Cuba, Guatemala, Antigua, Costa Rica.
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa. Un tanar, extrem de ambitios, dar care nu vedea decat inainte, si care isi dorea foarte mult sa reuseasca.
Un inceput poate fi documentarea on-line, care ne poate da o idee despre aceste teme. ... poti obtine un profit de cel putin 12.000 de euro, cu investitii si cheltuieli mici;
Un studiu realizat de o asociatie italiana face, in acest sens, o analiza internationala destul de detaliata la capitolul utilitati. ... Spre exemplu, o convorbire efectuata din Elvetia catre Italia costa, in medie, 0,08 euro, in vreme ce una din Spania catre aceeasi tara costa 0,18 euro.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Portalul www.asiguratorii.ro, administrat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA), cel mai important jucator de pe piata asigurarilor online, a lansat, in parteneriat cu www.1001case.ro, serviciul, "Cat te costa asigurarea completa a casei tale?", prin care ofera clientilor posibilitatea calcularii si compararii ofertelor de asigurare a locuintei.
google-analytics.com