Cautare

16786 de rezultate pentru "cat costa un min convorbiri belgia" (3.85 secunde)
Francezii au obtinut victoria in minutul 89, cand Payet a marcat cu un sut imparabil la vinclu. ... A fost pentru a patra oara la un turneu final de Campionat European cand Franta a jucat in meciul de deschidere. ... - min.
Turcia-Romania 0-1 Un 1-0 in deplasare in Turcia era un rezultat absolut normal in anii ’60 sau ’70. ... Chiar daca tricolorii au jucat pe ansmblu modest, turcii in schimb au facut un joc submediocru. A invins deci echipa care a evoluat la un pic mai bine.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
Tatar (min.3) a tras din lovitura libera pe langa poarta si Dalbea (min.18) a reluat cu capul alaturi de poarta. Universitatea a deschis scorul prin Gustavo, cu un sut din marginea careului, la coltul lung (min.
Dupa succesul modelelor Logan berlina si Logan MCV, Dacia isi continua innoirea gamei cu un vehicul utilitar, Logan VAN.
Astfel, romanii si bulgarii angajati cu norma intreaga au prestat, in perioada octombrie-decembrie 2007, un numar de 41,7 ore (41 h si 42 min) de munca pe saptamana, urmati de britanici, cu 41,4 ore (41 h si 24 min), potrivit calculelor Observatorului European al Relatiilor Industriale (EIRO), bazate pe date Eurostat.
Ajax a avut prima ocazie in min. ... ‘‘Lancierii‘‘ au fost foarte aproape de gol in min. ... A urmat o perioada de joc tern, fara realizari de o parte sau alta, pana in min.
- Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48. ... Timp de aproximativ un sfert de ora fumul de pe teren a facut ca meciul sa fie vazut ca in ceata la tv.
Dupa ce elita belgiana care a condus revolutia a redactat o noua constitutie, un parlament cu membri alesi si senatori de drept urma sa asigure gestionarea problemelor tarii. ... Abia dupa aproape 6 luni un candidat potrivit s-a oferit sa ocupe aceasta functie - Leopold de Saxa-Coburg-Gotha.
Este a doua intalnire intre Belgia si Anglia la competitia din Rusia, dupa ce ele au facut parte din grupa G, cand belgienii s-au impus, scor 1-0. Belgia, care a castigat grupa G, a mai invins Panama, scor 3-0, si Tunisia, scor 5-2.
Piovaccari a semnat prima mare ratare a Stelei, in min. ... Steaua a dominat categoric jocul, chiar daca ocaziile nu au abundat, insa Stanciu l-a tinut in priza pe Kuciak, fostul portar al formatiei FC Vaslui, cu un sut prin surprindere din afara careului (24).
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Vicecampioana Romaniei a reusit un joc excelent la Plzen, reusind sa intoarca soarta calificarii, dupa un 2-2 la Bucuresti. ... Acesta s-a remarcat si in min. ... Prima sansa de gol a oaspetilor a venit in min. ... FCSB a deschis scorul in min.
Astra Giurgiu a invins cu 4-1 (2-0) pe Dinamo Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 21 a Ligii I. Golurile au fost marcate de Llullaku (min. 7), Bus (min. 36), Gheorghe (min. 68) si Rosu (min. 71), respectiv Hanca (min.
Tricolorii au revenit de la 0-2 cu dubla lui Keseru Romania si Norvegiei au terminat la egalitate, 2-2 (0-0), la Oslo, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, dupa un gol marcat in extremis de tricolori.
Spectatorii sunt asteptati in numar cat mai mare.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna. Derbiul de la Cluj a fost disputat (8-8, min. 15, 15-19, min. 38, 24-21, min. 48, 28-27, min.
Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Eder, in minutul 109, care l-a invins pe Lloris cu un sut de la 23 de metri, dupa ce l-a driblat pe Koscielny. ... Au urmat sferturile si inca un egal, cu Polonia.
Tricolorii au fost foarte aproape de a obtine victoria la debutul germanului Christoph Daum ca selectioner al Romaniei, dar in ultimele secunde ale prelungirilor Nicolae Stanciu a ratat un penalty. ... Oaspetii au avut prima mare ocazie a partidei, in min.
google-analytics.com