Cautare

16792 de rezultate pentru "cat costa un min convorbiri belgia" (7.57 secunde)
Rapidul se califica in finala, dupa 1-0 si 3-2 cu FC Vaslui Min. ... Min. ... Min. ... Min. ... Min. 88 Marius Constantin opreste un contraatac al Rapidului si primeste cartonasul galben. Min. ... Min. ... Min. ... Min. ... Min. ... Min. ... Min. ... Min. 79 Oros se prabuseste pe gazon, dupa un contact cu Temwanjera. Min.
Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe din cel mai puternic campionat al Europei, au venit aseara la Bucuresti in cautarea gloriei, intr-o atmosfera senzationala, pe un stadion care te face sa uiti ca esti in Romania.
Min 120 - FINALUL MINUTELOR DE PRELUNGIRE, URMEAZA LOVITURILE DE DEPARTAJARE Min 116 - Robben bate slab o lovitura libera, Cech retine fara nicio problema Min 111 - Lahm a centrat pentru Gomez, acesta a trimis spre poarta goala cu pieptul, dupa care Luiz a degajat balonul catre Luna Min 108 - Olic recentreaza in fata portii goale pentru Van Buyten, dar belgianul nu a inteles intentia si a lasat mingea sa se scurga pe langa tinta Min 106 - A INCEPUT CEA DE-A DOUA REPRIZA DE PRELUNGIRI Min 105 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DE PRELUNGIRI Min 103 - Torres centreaza in fata portii pentru Drogba, dar Lahm respinge in ultimul moment Min 97 - Van Buyten reia din vole, dar e blocat de Luiz Min 96 - SCHIMBARE BAYERN:
Soarta meciului putea fi alta daca Messi transforma in minutul 49 un penalty, la scorul de 2-1 pentru Barcelona. ... Un gol anulat, o noua bara a lui Messi, dar cea care inscrie e tot Chelsea, in prelungiri.
Min 95: ... Min 87: ... Min 86: ... Min 85: ... Min 83: ... Min 83: ... Min 81: ... Min 79: ... Min 78: ... Min 77: ... Min 76: ... Min 75: ... Min 73: ... Min 65: ... Min 61: ... Min 59: ... Min 52: ... Min 48: ... Min 46: ... Min 45: ... Min 43: ... Min 42: ... Min 41: ... Min 40:
Tricolorii au avut un start perfect. Dupa doua minute, Marica a recuperat o minge la 40 de metri si l-a invins pe Bogdan dupa un sprint impresionnant. ... Min 90+3 - Final Min 90+1 - Bogdan retine lovitura de cap a lui Hoban Min 88 - Goool Romania!
Un eventual egal al CFR-ului in meciul cu Universitatea Cluj, programat vineri seara, ar face ca soarta titlului sa se transeze duminica, in ultima etapa, in urma meciului CFR Cluj - Steaua.
Ros-albastrii obtin a 10-a calificare din istorie in primavara europeana Steaua a facut joi seara un meci mare la Copenhaga si a reusit sa obtina a 10-a calificare in primavara europeana din istoria clubului, dupa ce a remizat, scor 1-1, in Danemarca.
Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min. 90+6 Arbitrul fluiera finalul partidei Min. ... Bourceanu deschide scorul cu un sut din interiorul careului, dupa o pasa a lui Chipciu Min.
*** min. ... min. ... Messi suteaza din lovitura libera de la 20 de metri pe jos, mingea este deviata de zid si iese in corner min. ... Fernandez reia cu capul de la 12 metri, peste poarta insa min. ... Higuain suteaza la coltul scurt, dar Tatarusanu iese si il blocheaza excelent min.
Play-off-ul (turul 4 de calificari) este deja un nivel in care foarte rar mai poti da de adversari din lumea a III-a sau a IV-a a fotbalului. ... Singura conditie este sa joci cat de cat de cat fotbal, sa arati ceva, sa nu te faci de ras.
- min. ... pentru Rui Pedro - min. ... Iese Park, intra Schar - min. ... Iese Kapetanos, intra Rui Pedro - min. ... - min. ... ce a scapat singur cu portarul lui FC Basel - min. ... Iese Diaz, intra Andrist - min. ... Iese Bouba Sare, intra Godemeche - min. ... fractura min. ... - min.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Jucatorii carioca au deschis rapid scorul (min 2) prin Fred si au dominat copios intreaga repriza reusind sa majoreze scorul la 2-0 in prin Neymar (min 45).
Golurile au fost marcate de Budescu min.21 (penalti), min.44 si Alibec min.72. ... Constantin Budescu a deschis scorul dintr-un penalti acordat usor de arbitrul Andris Treimanis pentru o interventie a lui Hajek la Budescu.
Germania a deschis "balul", prin Steinbach, Romania a ratat doua atacuri consecutive, iar Hubinger a marit la 2-0 (min.
Romania s-a facut de ras in Olanda Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a pierdut cu scorul de 4-0 in fata similiarei Olandei, intr-un meci din Grupa D, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal. Golurile partidei au fost marcate de Van der Vaart in min.
Disputata pe arena Ion Oblemenco, partida cu nordicii a fost una modesta din toate punctele de vedere, iar singura sclipire i-a apartinut lui Dorin Rotariu, cel care a punctat in minutul 57, cu un sut viclean trimis din interiorul careului. ... - A fost un meci greu.
Min 80+2 - Final de meci Min 80 - Vlaicu transforma o lovitura de pedeapsa si Romania conduce cu 15-7 Min 67 - Vlaicu reuseste si transformarea si Romania conduce cu 12-7 Min 66 - Dupa o actiune prelungita de atac a tricolorilor, Andrei Ursache reuseste sa culce balonul in terenul de tinta al lusitanilor Min 54 - Vlaicu rateaza o lovitura de pedeapsa Min 24 - Transformarea este reusita de portughezi care preiau conducerea 7-5 Min 23 - Lusitanii profita de o gafa a jucatorilor nostri si reusesc eseul egalizator Min 9 - Danut Dumbrava nu reuseste transformarea si scorul ramane 5-0 Min 8 - Lemnaru reuseste primul eseu al acestei partide UPDATE 12:15 - Oficialii au reusit sa deszapezeasca suprafata de joc, iar arbitrul partidei si-a dat acceptul pentru desasurarea partidei dintre Romania si Portugalia.
Bosniacul Vedad Ibisevic (5) a deschis scorul, dar Alex Chipciu a egalat un minut mai tarziu (6). Raul Rusescu a adus pe Steaua in avantaj din min. 80, cand a marcat dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Rodriguez la Adrian Popa. Gazdele au restabilit egalitatea in min.
google-analytics.com