Cautare

5922 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (4.02 secunde)
Cei mai multi administratori ai fondurilor de pensii private (Pilonul II) au raportat recent pierderi de sute de milioane de lei pe 2008, in primul an in care s-au incasat contributii de la angajatii romani. Fondurile de pensii au motivat ca au avut cheltuieli mari cu agentii de marketing.
Din acest an, primii romani ar putea contribui la un fond de pensii private.
Salariatii vor începe de astazi, timp de patru luni, goana pentru alegerea unui fond de pensii private care le va administra cota de 2% din contributia la fondul asigurarilor sociale.
Banii proveniti de la 2,5 milioane de români înscrisi la fondurile de pensii private ale ING, Allianz-Tiriac, AVIVA, Generali sau Omniasig vor fi depozitati la BRD.
Aproximativ 1,142 milioane de persoane au aderat, în perioada 17 septembrie - 15 octombrie, la un fond de pensii privat obligatoriu (Pilonul II).
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Înca 700 de mii de români cu vârsta sub 35 de ani sunt asteptati sa semneze adeziunea pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat.Mai sunt doar sapte zile în care se poate opta pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat, în caz contrar, cei cu vârste sub 35 de ani vor fi distribuiti aleatoriu unuia dintre administratorii autorizati, pierzând astfel oportunitatea de a lua o decizie personala asupra viitorului lor financiar.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea societatii BRD Fond de Pensii ca administrator al fondului de pensii obligatorii (Pilonul II), precum si a prospectului schemei de pensii a Fondului de Pensii Administrat Privat BRD.
Peste 60% din banii colectati în contul fondurilor de pensii administrate privat vor fi investiti în titluri de stat. Numai ca statul român fie nu emite cu regularitate titluri de stat, fie anuleaza licitatiile pentru ca nu le convine bancilor randamentul oferit.
Peste 60% din banii colectati în contul fondurilor de pensii administrate privat vor fi investiti în titluri de stat. Numai ca statul român fie nu emite cu regularitate titluri de stat, fie anuleaza licitatiile pentru ca nu le convine bancilor randamentul oferit.
Societatea comerciala ING Fond de Pensii a depus la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) prima cerere si documentatia pentru autorizarea de constituire a unei societati de pensii in baza Legii nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat (pilonul II).
Românii pot cotiza teoretic la fondurile de pensii private optionale de la 1 mai. Practic, mai au de asteptat, pentru ca firmele din domeniu sunt înca în procedura de autorizare.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea companiei BCR Administrare Fond de Pensii ca administrator pe segmentul pensiilor private obligatorii, precum si a prospectului schemei de pensii a BCR Fond De Pensii Administrat Privat.
Cei mai fericiti dintre pensionari par sa fie cei din magistratura, cei de la Curtea de Conturi si din aviatia civila. Numai in judetul Dolj sunt 25 de astfel de persoane, cu pensii intre 10.000 si 15.500 de lei pe luna.
Autoritatile competente au avertizat mediul de afaceri ca, în cazul în care nu sunt depuse la timp declaratiile lunare catre pensii, angajatorii risca amenzi si sanctiuni.
Consiliul Concurentei a amendat 14 administratori de fonduri de pensii private cu peste 5,2 miliarde de lei (circa 1,22 milioane de euro), acuzand o intelegere anticoncurentiala cu privire la repartizarea participantilor care au aderat la doua sau mai multe fonduri.
Pentru a se gasi o solutie in fata unei perspective neplacute, aceea a unor pensii tot mai mici, a fost gandit un nou sistem, care adauga la pensia gestionata de stat inca doua grupuri, ambele private, dintre care unul obligatoriu, iar altul facultativ.
Din aceasta luna se colecteaza primii bani în conturile fondurilor de pensii administrate privat (pilonul II), la care au aderat persoanele pâna în 35 sau 45 de ani.
Romania a facut pasi importanti in promovarea sistemului de pensii private, iar populatia prezinta un mai mare interes acestui sistem de pensii, a declarat presedintele ING Romania, Bram Boon.
Angajatii cu varsta pana in 45 de ani se pot decide pana la 4 noiembrie inclusiv pentru ce fond de pensii administrat privat opteaza pentru a-si depune cele doua procente din salariul brut, care acum merg catre bugetul de stat.
google-analytics.com