Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (2.59 secunde)
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. A publicat si doua carti:
Zece ponturi pentru elevi De la cunoscutul Google Translate si pana la crearea de site-uri web pentru proiectele cu colegii, elevii isi pot usura procesul de invatare daca stiu bine sa foloseasca motorul de cautare. Elevii au revenit pe bancile scolii dupa vacanta de vara.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. S-a ales aceasta zi de 23 aprilie deoarece reprezinta si o data simbolica pentru literatura universala:
La numai 17 ani, scrie romane de dragoste, pline de mister, pe care le va publica intr-o buna zi, cu siguranta. ... Sunt nascuta pe data de 17.10.1997. - De cand ai pasiunea pentru scris? - Scriu de cand eram mica, dar prima carte am inceput-o acum trei ani.
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane a prezentat recent, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. ... Cartea este recomandata copiilor de 7 - 12 ani, dar incanta cititorii de orice varsta. Traducere din limba engleza de Alexandra Columban. Roald Dahl este un autor celebru de carti pentru copii. A scris multe carti, bestsell-uri ecranizate:
In volumul de fata, Neale pune intrebari cu privire la probleme personale: ... Din dialogul purtat cu Divinitatea se desprind raspunsuri clare si usor de asimilat.
Cu aceasta ocazie, agentiile de presa anunta ca Libraria Integral plateste cititorii ca sa ia o carte! ... Aici, scriitorul Dan Silviiu Boerescu sustine in fiecare zi de marti un show live cu carti si gustari certificate Bucatarescu.
Editura Publisol a lansat recent Cere-mi ce vrei, acum si oricand!, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice, Cere-mi ce vrei! ... Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... Iubitorii de lectura vor putea sa aleaga cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale si e-readere.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Aproximativ 70% dintre copiii cu varste intre 1-3 ani din tara noastra consuma alimente nepotrivite varstei lor, iar numarul copiilor supraponderali care nu au implinit inca varsta de patru ani creste constant, arata studiile.. ... parintii care ar trebui sa isi educe copiii au nevoie ei insisi de educatie.
Din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, omagiu la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. A absolvit facultatea de matematica si fizica la Timisoara. ... Din 1962 a lucrat ca informatician la calculatorul electronic MECIPT, de la Institutul Politehnic din Timisoara, unde a realizat primele simulari de retele neuronale din Romania.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Ecourile respingerii Constitutiei Europene de catre francezi si olandezi nu s-au stins complet. Acum apar analizele, de obicei sub forma unor carti nu prea voluminoase (200-250 de pagini fiecare), publicate imediat dupa un eveniment mai important.
Ecourile respingerii Constitutiei Europene de catre francezi si olandezi nu s-au stins complet. Acum apar analizele, de obicei sub forma unor carti nu prea voluminoase (200-250 de pagini fiecare), publicate imediat dupa un eveniment mai important.
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - Este un om care te surprinde vesnic, pentru ca este o bogatie de caracter, de sentimente. ... Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
google-analytics.com