Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (2.82 secunde)
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Cum poti sa-ti gasesti fostii colegi de scoala dupa ani si ani? ... Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani. ... Dar e destul de putin probabil sa se intample asta.
La data de 25 noiembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au prins in flagrant pe M. MARIUS de 20 de ani, B. VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud.
FARCAS) Intr-un articol, postat recent pe internet, a fost rememorata una dintre cele mai interesante observatii OZN de tipul INTALNIRE APROPIATA DE GRADUL II. ... Intalnirea neobisnuita a avut loc in apropierea oraselului Langenburg, provincia Saskatchewan, din Canada, la aproximativ 230 de kilometri nord-est de capitala provinciei, orasul Regina.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului.
Adevarul de Weekend: ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011).
FARCAS) Problematica OZN a intrat in constiinta publica la scurt timp dupa terminarea celui de al Doilea Razboi Mondial. Modul in care oamenii si-au schimbat perceptia, in acest rastimp, asupra fenomenului devine deja se repeta un obiect de studiu pentru istorici.
Fostul prim-ministru Adrian Nastase a implinit ieri 56 de ani. In lipsa presedintelul PSD, Mircea Geoana, fostul sef social democrat si-a serbat ziua de nastere in prezenta colegilor apropiati de partid.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
FARCAS) Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra. Am prezentat si patru categorii de posibile dovezi:
Presedintele Fundatiei Luptatorilor din Rezistenta Armata Anticomunista, Zoea Radulescu, care este si vicepresedinte PNTCD, ar fi fost colaborator al Securitatii si ar fi dat informatii despre un traducator care ar fi introdus in tara carti interzise, potrivit documentelor CNSAS depuse in instanta.
Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor discuta posibilitatea editarii cartilor de identitate in formatul permisului de conducere, dar cu elemente de siguranta suplimentare.
Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
"Daca, in loc de bonuri de masa, s-ar oferi bonuri de carte, 90% din intelectuali ar alege bonurile de carte”- Monica Fit, cadru didactic al Colegiului National Pedagogic Constanta.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
Pentru prima data la nivel national, Directia de Investigare a Fraudelor (DIF) din cadrul Politiei Române a monitorizat activitatea infractionala privind modalitatea solicitarii si a acordarii creditelor de consum.
Dan Voiculescu reincepe activitatea de blogger cu o serie de precizari si consideratiuni. ... El precizeaza ca echipa alaturi de care va trudi nu este aservita mogulului - nu de alta, dar Voiculescu se gandeste ca e destul de caraghios sa publici rubrici in propriile publicatii.
google-analytics.com