Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (4.92 secunde)
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
vanzarile de carti electronice detin suprematia Editurile din Statele Unite obtin venituri mai mari din vanzarea de carti electronice, in pofida cartilor tiparite, potrivit unui raport publicat de catre Asociatia Editurilor din SUA (AAP).
Anticariat-Carti.com Exista persoane care dintr-un motiv sau altul, isi propun sa vanda toate cartile din biblioteca pe care o detin. Pragmatic vorbind, o biblioteca cu cateva sute de volume poate aduce un venit financiar substantial la momentul vanzarii.
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Editia Schimb de Carti Bucuresti din luna februarie va avea loc dumnica, 28 februarie, de la ora 15:00, la ceainaria La Un Ceai (Str. ... Te asteptam cu ceai, prajituri si chef de vorba: Ce carti ai citit de la ultima noastra intalnire? Ce carti ai vrea sa citesti?
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Dupa rezultatele financiare negative inregistrate in mai multe domenii, si producatorii de telefoane mobile se plang de micsorarea volumului de vanzari. ... Cel mai mult au avut de pierdut Motorola, Sony Ericsson si Nokia.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
Nokia a anuntat semnarea unui parteneriat cu Microsoft, in urma caruia va adopta Windows Phone ca sistem de operare principal pentru telefoanele sale.
Desi scriitoarea Areta Sandru a incetat sa mai existe fizic, a ramas in inimile oamenilor care i-au citit cele 6 carti, dar si in inimile celor care i-au fost prieteni apropiati. ... A murit in 18 mai 1991, cand mai avea doua luni pana sa implineasca 41 de ani.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
Cu toate ca acum cativa ani erau privite cu suspiciune, cartile de pregatire si perfectionare personala si profesionala pot oferi o serie de sfaturi pretioase pentru confruntarea cu angajatorii.
O serie de statistici recente, prezentate cu ocazia Targului de Carte din Frankfurt, au demonstrat ca vanzarile de carti pe internet sunt in continua crestere. Potrivit unui raport al Asociatiei editorilor, in 2005, achizitiile on line de carti au crescut cu 28 la suta.
16 noiembrie 1973) a fost un filozof si scriitor de origine britanica, cunoscut mai ales pentru popularizarea filozofiei orientale printre europeni.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
google-analytics.com