Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (2.82 secunde)
Cartea de Lut; Cartea de Lana; Cartea de Lemn; Cartea de Borangic; Cartea de Lacrimi etc.), utilizand pentru versurile sale alte suporturi materiale decat hartia. Cartea de Lut(2006) contine versuri dedicate locului natal, incizate pe ceramica in forme asemanatoare tablitelor de la Tartaria de pe Mures.
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros.
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu. ... Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie): Cartea de la Metopolis, Cartea Dicomesiei, Sfarsit la Metopolis si Epilog in orasul Mavrocordat.
Cartea de vizita reprezinta un accesoriu indispensabil unei prime intalniri de afaceri, aceasta facand parte din "ritualul" primei impresii, in care includem punctualitatea, tinuta, mimica, strangerea de mana, tonul si timbrul vocal.
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. Cartea a aparut la Editura Imprima si este unanim apreciata ca fiind cea mai importanta aparitie editoriala din domeniul gastronomiei din ultimul deceniu.
Cristina Rhea a publicat recent cartea "Romanii secolului XXI" - interviuri document cu personalitati romanesti. In format print, cartea are 514 de pagini si costa 55 Ron.
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
Cartea despre sex. ... In Cartea despre sex, Osho ne expune viziunea sa unica vis-a-vis de sex, iubire si cunoasterea de sine.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Cartea electonica este un document distinct de cartea de identitate si va contine, printre altele, date biometrice ale titularului, constand in imaginea faciala si imaginile impresiunilor papilare a doua degete. Cartea electronica de identitate va contine datele cu caracter personal din cartea din identitate, adica:
- Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, are o discutie telefonica cu noul ministru de Externe al Republicii Moldova, Iurie Leanca, salutand investirea Cabinetului condus de Vlad Filat si exprimandu-si increderea in ceea ce priveste "o cooperare deschisa" cu omologul de la Chisinau.
FARCAS) In 2005 aparea, la Harvard University Press, cartea Abducted:
Cartea a fost scrisa de presedintele Asociatiei Amicii Rozelor, dr. ... Lucrarea a aparut in format mare (27 x 21 cm), tiparita in polichromie, pe hartie cretata, la fel ca si cartea de mare succes "Trandafirul - de la mit la mileniul trei".
Una dintre cele mai populare si iubite povesti universale ale copilariei din ultimele decenii, Cartea Junglei, are parte acum de o noua ecranizare live-action marca Disney, intr-o adaptare dinamica si impresionanta, menita sa emotioneze.
Traian Basescu a intrat in Cartea Recordurilor - ati citit probabil cu totii in ziare. N-a intrat insa in Cartea Recordurilor pentru ca a fost suspendat, ci pentru ca este presedintele care a raspuns cel mai rapid unei solicitari.
In septembrie 2016 mi-a aparut in Anglia, la editura Flying Disk Press, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), editata de ufologul veteran britanic Philip Mantle. Cartea poate fi comandata pe reteaua Amazon.
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
Marea majoritate a ungurilor din Ungaria si de pretutindeni au primit gratuit cartea "Ardealul-trecut si viitor", scrisa de catre Endre Bajksy-Zsilinszky (deputat in Parlamentul Ungariei, in timpul regentei lui Horthy), publicata in anul 1944 in Elvetia, in limba engleza, carte care a fost tradusa de presedintele Republicii Ungaria, Arpad Goncz, in anul 1991, fiind tiparita la Budapesta, cu sprijinul Ministerului Culturii.
Numarul angajatilor din Dolj care acceptau sa primeasca un salariu minim pe economie în cartea de munca, pentru ca la salariu sa primeasca mai multi bani, era, în anii trecuti, destul de mare.
Deschizi cartea Purtatorul de cuvinte a lui Ioan Gyuri Pascu si te intampina un motto: ... Iti lasi gandurile mai incolo si rasfoiesti cartea cu seninatate sau iti ascuti atentia sa gasesti acele ganduri care dauneaza...
google-analytics.com