Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (2.78 secunde)
Curtea Veche Publishing si Filarmonica "George Enescu" va invita la evenimentul de lansare a volumului "Eticheta regala" de Sandra Gatejeanu Gheorghe.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Istoria lumii, de Ernst H. ... Cartea a aparut la Pro Editura si Tipografie, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. ... Oricat de bizar ar parea, provocarea lui Ernst Gombrich s-a dovedit a fi un succes incotestabil.
Cartea Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor de Thea O. ... Cartea isi propune sa prezinte istoria preocuparilor kabbalistice pentru frumosul cu sens, mesaj, energie, putere si nu doar frumosul de dragul frumosului.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul de debut semnat Nicole Dutu. Cartea a aparut la Libris Editorial si a fost lansata vineri, 9 iunie, la Carturesti Carusel.
Actrita Nuami Dinescu va prezenta publicului, in data de 19 decembrie, la ora 18.00, la Seneca AntiCafe, cartea Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat.
Recent, la Seneca AntiCafe a avut loc lansarea volumului de debut al Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat. Cartea a fost prezentata publicului de actrita Nuami Dinescu.
Astazi, la Carturesti Carusel, Dana Savuica se va intalni cu publicul cititor, la ora 19.00, unde va avea loc o sesiune de autografe, cu promotii si surprize organizata de Editura UNIVERS.
Piet De Rycker Gen film: ... 03.05.2019 Emmy, o printesa de 8 ani din tinutul Kandis, poate vorbi cu caii. A mostenit darul de la stra-stra-stra-stra-strabunica Karlotta. Dupa cum spune legenda, Karlotta a salvat o turma de cai albi datorita curajului ei.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O.
Exista o frontiera de netrecut intre scoala si jocurile video? ... Cartea este scrisa de doi francezi: ... Traducerea cartii in limba romana a fost facuta de Dragos Jipa. Descriere psihoshop.ro Orice parinte are temeri legate de influenta jocurilor video si a altor noi tehnologii asupra dezvoltarii copilului sau.
La Editura LITERA a aparut recent cartea "Boli de nutritie ale copilului" de Dr. ... Fundamentata pe ultimele cercetari in domeniu si prezentand studii de caz sub forma unor investigatii "politiste" in domeniul medical, "Boli de nutritie ale copilului" scoate la iveala legaturile ascunse intre alimente si bolile copilariei:
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta. ... Nu toate experientele, insa, au fost atat de linistitoare.
Tot mai multi specialisti avertizeaza ca ne confruntam cu o adevarata epidemie de obezitate. In acest context alarmant, a fost lansata cartea "Abecedar de obezitate", un ghid care vine in sprijinul persoanelor supraponderale si al celor care sufera de obezitate. Scris de prof.
Ioan Scurtu vorbeste despre implicatiile Primului Razboi Mondial, de la a carui declansare s-a implinit un secol in 2014, si despre rolul istoriei si istoricilor in societatea actuala. ... Mai este istoria acel magister vitae de care vorbeau inaintasii?
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
Demistificatori OZN cu ochelari de cal(Autor :
- Sintetizand, putem spune ca prin cunoasterea unor tehnici de resuscitare, oricine poate salva o viata! Asta este cel mai important si cu siguranta acest record va ajuta locuitorii orasului nostru sa-si dezvolte spiritul civic prin aplicarea masurilor de resuscitare cand este nevoie, a spus dr.
google-analytics.com