Cautare

2392 de rezultate pentru "carte de telefon" (3.04 secunde)
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
Adevarul de Weekend: ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
A murit in 18 mai 1991, cand mai avea doua luni pana sa implineasca 41 de ani. A lasat in urma sa 6 carti de proza publicate si multe proiecte pe care timpul scurt al vietii nu i-a ingaduit sa le finalizeze.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul si nu considera ca Rapid si-a batut joc de adversar dupa ce a marcat 8 goluri. Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an:
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. ... De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea: un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie. Indeplineste-ti visurile si planul tau cu tine se numeste cartea scrisa de Nadine, in colaborare cu Editura For You.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE. Legea general valabila a dat nastere la situatii ilare, in care trebuie platita aceasta polita inclusiv de proprietarii de tractoare.
google-analytics.com