Cautare

1236 de rezultate pentru "carte telekom" (6.37 secunde)
Este ca atunci cand, pentru a citi o carte buna, trebuie sa cunosti alfabetul. ... Probabil George R.R.Martin a studiat istoria europeana serios inainte de a scrie primul capitol de carte. ... Este ca atunci cand, pentru a citi o carte buna, trebuie sa cunosti alfabetul.
La doi ani de la plecarea dintre noi a Simonei Catrina, scriitoare si jurnalista iubita si citita, recunoscuta pretutindeni pentru stilul sau literar unic, plin de ironie si umor, mama Simonei, scriitoarea si jurnalista Dara Codescu, impreuna cu prietena cea mai buna a Simonei, Alice Nastase Buciuta, la randu-i scriitoare si jurnalista, au scris o carte dedicata celei care a adus si continua sa aduca atata bucurie si emotie cititorilor sai prin textele si cartile sale, neuitatei Simona.
- Intr-o zi voi scrie o carte, care va deschide ochi si va unge inimi. ... Digi TV, targul de carte (Sursa:
Modelul de 34 de ani, care recent a iesit dintr-o relatie sentimentala, si-a uluit fanii de pe Instagram cu o imagine in care se lafaie in toata splendoarea in cada, in timp ce citeste o carte motivationala. ... - Autoizolarea si aceasta carte mi-au schimbat viata, puteti sa-mi multumiti mai tarziu.
Cel putin 15.000 de carti, reprezentand literatura beletristica, enciclopedii si lucrari de specialitate, isi propune World Vision Romania sa stranga prin campania "Cu o carte schimba o viata"; ... Actiunea face parte din campania "Cu o carte schimba o viata" prin care fundatia intentioneaza să
Incepand cu luna august, strada Caldarari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, devine locul de desfasurare a "Targului de Carte, Arte si Traditii", un proiect marca "Dalles Revolution". ... sau serile tihnite de vara, din oferta senzationala de carte!
Cu o cariera de peste 22 de ani inchinata sportului, Mihai Dragomir lanseaza in premiera in Romania prima carte despre campioni ai vietii si ai sportului si despre cum poti si tu deveni un campion al vietii.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" de la Sala Dalles, la standul Librariei Carte Spirituala gasiti o multime de noutati in domeniu. ... Probleme si afectiuni curente - Cauta printre remediile din carte pentru a te simti mai bine.
• Sambata, 17 mai - Aniversarea Muzeului Satului - 78 de ani de existenta - Dupa amiaza Muzeului Satului Program dedicat ctitorilor Muzeului Satului, prilej de descoperire si cunoastere a istoriei si patrimoniului muzeului (expozitie etnografica, demonstratii ale mesterilor populari, spectacole muzicale, coregrafice, de teatru si poezie, lansari de carte).
Gheorghe Mencinicopschi vine cu raspunsuri la aceasta intrebare prin noua sa carte "Crezi ca stii ce bei?" ce va fi va fi prezentata in avanpremiera la Bookfest 2014, intre 28 mai - 1 iunie, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc joi, 12 iunie, la Loft.
Pentru ca altfel nu se poate explica faptul ca o carte de duzina, care nu se bazeaza pe niciun fel de documente, cum este cartea lui Lucian Boia - "Istorie si mit in constiinta romaneasca" - a fost tradusa in diverse limbi straine, laudata, circulata si scoasa in nu stiu cate editii, in timp ce replica pe care academicianul Ion Aurel Pop - "Istoria, adevarurile si miturile" - care este o replica substantiala, mai masiva, din punct de vedere al numarului de pagini, chiar decat cartea lui Boia nu s-a bucurat de aceeasi popularizare, desi Ion Aurel Pop analizeaza, pagina cu pagina, aberatiile promovate de Boia in cartea lui.
In consecinta, argumenteaza Conway Morris, intr-o recent aparuta carte, intitulata Runes of Evolution, viata de pe alte planete asemanatoare Pamantului ar trebui sa urmeze cai de dezvoltare similare cu cele de pe planeta noastra.
Isi dau priceperea pe un salariu de nimic si va invata carte. ... O sa calatoriti, iar copiii francezi invata carte, englezii la fel. ... Orice carte citita, orice lectie invatata, se vor aseza sub voi si va vor ridica deasupra celorlalti.
Limbile se rasucesc in gura celuilalt ca si cum ar face dragoste, se arata in carte. ... Cum putea fi multumit un barbat Una dintre metodele de contraceptie prezentata in carte era folosirea vezicii de porc, precursoare a prezervativelor.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
Editura care i-a asezat intre coperti ultima carte, de poezie de asta data, nu i-o difuzeaza in librarii, cu o rea vointa greu de inteles.
Aceasta zi creste in popularitate de la an la an, sarbatorita de indivizi, grupuri si organizatii, subiect de carte si film, se regaseste inclusiv in parabola bunului samaritean.
Autoarea britanica a inceput sa lucreze la aceasta carte dupa ce primul ei copil, Natasha, a murit la varsta de trei luni.
Joaca deseori pana la ultima carte cu aceeasi speranta ca va reusi, in cele din urma, sa iasa invingator. ... Pur si simplu, el isi joaca ultima carte, chiar daca sortii ii sunt impotriva.
Romanul spune adesea, ori de cate ori are prilejul, „ai carte, ai parte“. ... Atunci a aparut si senzatia ca, toata lumea avand parte de carte, diferenta se face in sens invers. ... Este evident ca, in astfel de conditii, la ce bun sa mai stai cu burta pe carte.
google-analytics.com