Cautare

1236 de rezultate pentru "carte telekom" (3.04 secunde)
Iliescu, in noua carte aparuta: ‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
‘Dl presedinte, mai incercati‘/ Domnului presedinte, daca ii dai o carte s-ar putea sa se simta jignit. ... • Stiti cum e - domnului presedinte, daca ii dai o carte s-ar putea sa se simta jignit.
"Am transmis elevilor ca, oricat de demodata ar fi vorba 'Ai carte, ai parte', sa stie ca va ramane intotdeauna de actualitate, pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat (sac!) daca are parte de carte. ... Ce carte aveau astia ?
In noua carte, presedintele vorbeste despre campania electorala pentru Presedintie si despre primele zile in aceasta functie. ... In fine, o carte se scrie si pentru a fi vanduta.
Extrasele de Carte funciara vor putea fi obtinute, de la inceputul anului viitor, si prin intermediul notarilor publici, a declarat, ieri, Dumitru Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania (UNNPR).
Toate masinile trebuie asigurate In ceea ce priveste asigurarile de Carte Verde, s-au constatat inadvertente intre cifrele furnizate de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor referitoare la automobilele asigurate si statistici.
In cazul in care persoanele care se intalnesc pentru prima oara sunt asezate la masa, cartea de vizita se plaseaza pe masa, in fata partenerului de discutie, dandu-i astfel posibilitatea sa scoata, la randul sau, propria carte de vizita.
Societatile de asigurari care vand polite de raspundere civila auto RCA vor trebui sa elibereze posesorilor de autovehicule care vor calatori in Europa polite gratuite Carte Verde, pana la semnarea, de catre Romania, a Acordului Multilateral de Garantare (MGA), sustin surse din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.
Astfel, asiguratorii promit, pe langa preturi mici la prime, si Carte Verde gratis sau alte tipuri de asigurari. ... Majoritatea companiilor acorda gratuit Carte Verde clientilor care incheie polite RCA pe perioade de la sase la 12 luni.
  Neconcordante în evidente Presedinta Casei Nationale de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS), Mariana Câmpeanu, a atras atentia ca din numarul total de persoane care au aderat la un fond de pensii administrat privat circa 5,2% au fost "validate cu rezerva", adica nu se regaseau în bazele de calcul ale caselor judetene de pensii, desi ei lucrau cu carte de munca.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, in judetul Arges, ca intentioneaza ca de la jumatatea anului viitor sau inceputul anului 2013 sa elimine taxa auto de prima inmatriculare, urmand ca autovehiculele sa aiba o carte verde care sa certifice gradul de poluare.
Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
• Acum doua luni ati lansat o carte de eseuri si cronici sportive, "Din tara in care stanga e Cartu si dreapta e Lacatus". ... Va ajuta aceasta carte, din acest punct de vedere?
Vrei sa redescoperi magia lecturii, dar nu gasesti nicio carte pe gustul tau? ... Fii pe faza, la fiecare doua saptamani Descopera.ro si Editura Litera iti pregatesc o noua carte.
Vezi aici ce date va contine noua CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE Din 2013, vom calatori in statele Uniunii Europene cu carte electronica de identitate, potrivit unei Ordonante de Urgenta care a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
"Cand o putere intreaga vrea sa te puna in genunchi si tu reusesti sa stai in picioare inseamna ca ti-ai inteles menirea" Din motivele cunoscute, "Exercitii de libertate" - ultima carte scrisa de fostul premier al Romaniei Adrian Nastase - a fost lansata vineri la targul Gaudeamus in lipsa autorului.
De data aceasta in Piata Unirii, un loc special pentru iubitorii de carte. Intre 12 si 28 aprilie, in Piata Unirii, timisorenii sunt asteptati cu mic, cu mare si, bineinteles, cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe masura asteptarilor.
Acest flash mob reprezinta una dintre activitatile din cadrul campaniei ‘‘Cu o carte schimba o viata‘‘, pe care World Vision Romania o desfasoara de aproape doua luni.
google-analytics.com