Cautare

1157 de rezultate pentru "carte detelefon" (2.70 secunde)
Autoarea britanica a inceput sa lucreze la aceasta carte dupa ce primul ei copil, Natasha, a murit la varsta de trei luni.
Joaca deseori pana la ultima carte cu aceeasi speranta ca va reusi, in cele din urma, sa iasa invingator. ... Pur si simplu, el isi joaca ultima carte, chiar daca sortii ii sunt impotriva.
Romanul spune adesea, ori de cate ori are prilejul, „ai carte, ai parte“. ... Atunci a aparut si senzatia ca, toata lumea avand parte de carte, diferenta se face in sens invers. ... Este evident ca, in astfel de conditii, la ce bun sa mai stai cu burta pe carte.
El era un dascal a carui menire era doar aceea de a-i invata pe elevi respectul fata de carte, iar respectul acesta nu era subtitrat in lei noi sau vechi.
Zilele trecute, la Târgul de Carte „Gaudeamus“, Mircea Druc, cel dintâi premier al Republicii Moldova, le spune câtorva ziaristi:
Colectia de proze satirice "Agentul CIA cu talpa rupta", publicata de Editura Curtea Veche impreuna cu Editura Evenimentul si Capital, reprezinta cel de al 25-lea volum scris de Ion Cristoiu si este o carte-eveniment. ... - Ati spus mai devreme ca nu va plac lansarile de carte.
Domnul Stoenescu a scris cateva cuvinte in carte si l-am admirat ca a avut curaj mai demult, sa scrie in cartea sa ca Printul Carol Mircea are toate drepturile de mostenitor si este descendent direct al lui Ferdinand si Carol al II-lea.
Liga nu poate sa elibereze carte verde decat dupa ce primeste eventualul acord al celui care a depus sechestrul. ... Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Liga nu poate sa elibereze carte verde decat dupa ce primeste eventualul acord al celui care a depus sechestrul. ... Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Spune-le cititorilor sa nu mai citeasca nici o alta carte, in afara cartilor scrise de tine! ... Directorul general al editurii Humanitas vrea sa interzica o carte a lui Dan Voiculescu!
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Aspectul mai putin placut este ca polita auto europeana va fi mai scumpa cu 40% decat in prezent, dar ea va include si asigurarea de tip Carte Verde.
Incepand de la 1 august, romanii si bulgarii care circula cu masina in Uniunea Europeana nu mai au nevoie de Carte Verde.
Premierul Tariceanu a anuntat si ca Secretariatul General al Guvernului va evalua in termen de doua luni, prin intermediul unei societati specializate, valoarea spatiilor din incinta Casei Presei Libere si le va prezenta institutiilor media si editurilor de carte o oferta de vanzare a acestora.
• Alex Stoenescu - istoric la curtea mogulului Istoricul Mihai Alex Stoenescu, cel care a recunoscut cu nonsalanta in 2006 ca a colaborat cu Securitatea, din patriotism desigur, a declarat ca nu a primit niciodata suma vehiculata la Vox News de Dan Andronic, de 50.000 de euro, pentru o carte pe care i-o comandase Sorin Ovidiu Vantu sau care trebuia publicata sub anumite aspecte tendentioase favorabile turnatorului Nus.
Ion Cristoiu a fost fericit ca, asa cum a sustinut, Basescu nu a facut precum Nastase: nu i-a luat banii pe carte.
INPOLITICS - Adrian Nastase a lansat "Lumea, americanii si noi" la Bookfest Ex-premierul pesedist Adrian Năstase a lansat, la Bookfest, ultima sa carte, intitulata "Lumea, americanii si noi". ... Au venit cateva sute de prieteni, colegi, jurnalisti sau, pur si simplu, vizitatori ai Targului de carte.
(Ultimul mare val de arestari, cu precadere de intelectuali, a fost in '58-'62, cand au fost si procesul Noica-Pillat, si cel al lotului scriitorilor germani, cu condamnari pana la 25 de ani, pentru ca scrisesera o anumita carte sau citisera o anumita carte).
peretele gol.Cristian Tudor Popescu, omul care l-a angajat la Adevarul literar si artistic si care i-a publicat ultima carte, si-a amintit de aceste insingurari ale poetului:
Beauvoir, militanta Simone de Beauvoir a obtinut un succes rasunator cu Sangele celorlalti, in 1945, dar abia in Al doilea sex, aparut in 1949, carte de capatai a feminismului, de o mie de pagini, care provoaca opinii diverse in opinia publica, lanseaza dezbaterea in randul intelectualilor si al mass-media.
google-analytics.com