Cautare

1157 de rezultate pentru "carte detelefon" (2.97 secunde)
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. ... - Sunteti prezenti si la Festivalul de Carte organizat zilele acestea la Sala Dalles. ... La Tea Book (cele sub forma de carte) avem cinci modele.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia. "Cate o carte din Oltenia pentru fiecare locuitor din regiunea Gagauzia".
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
O carte dedicata atat incepatorilor, cat si celor avansati care pot avea surprize in a descoperi anumite tehnici si secrete din domeniul picturii.Veti gasi astfel informatii despre toate materialele pe care trebuie sa le achizitionati, fie ca este vorba despre culori, pensule, cutite, medii, fie idei de a va construi singuri suprafetele de lucru.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... In acest context, miniLibri, primul targ de carte pentru copii organizat in Romania, vrea sa aduca in atentia publicului romanesc importanta lecturii incepand de la varstele cele mai mici.
- Din punct de vedere stiintific, aceasta carte este foarte bine structurata si trateaza subiecte disputate, uneori controversate, de actualitate, cum ar fi:
Pe site-ul ASAFAN ROMANIA a aparut un text despre o noua carte, OZN-uri deasupra Romaniei. ... - O carte extraordinara, continand o multitudine de deatalii fascinante asupra unui mare numar de cazuri, de la observatii facute de piloti, pana la intalniri cu entitati extraterestre.
Marile manipulari din epoca moderna, de Bernard Raquin, este o carte aparuta acum cativa ani, la Pro Editura si Tipografie, in colectia Universuri secrete. Este o carte exceptionala, care raspunde in principal la intrebarea:
Bobe (a carui carte, "Contorsionista", aparuta la Editura Humanitas, a fost nominalizata la Cea mai buna carte a anului), Marina Roxana Florescu Codreanu (medic psihiatru, Ana Florescu (manager neneral al firmei de bijuterii Zopini) si George Florescu (bucatar). ... La ce carte lucrati acum?
Sunt sensibil, fa, sensibil/ Pana la oribil - este dedicatia pe care i-a scris-o pe-o carte de-a sa, pe care i-a trimis-o prin '75, prin intermediul sotului ei, actorul Octavian Cotescu. ... Imi spune ca ar putea scrie o carte despre Tamara. O carte cu aspecte porno:
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Asta n-ar fi mare paguba, insa redactorul de carte (caruia nu merita sa-i dau numele!) mi-a modificat in mod grosolan finalul uneia dintre ele, fara a ma preveni, spre a fi in ton cu IEPOCA de aur, desi nu avea nicio legatura, finalul fiind unul in absurd!
- Carte postala din 1901, tiparita la Viena, in care apare pentru prima data imaginea Palatului comunal, alaturi de Palatul administrativ judetean, Gimnaziul Stirbei Voda, fostul Spital judetean, Biserica Alexe si o imagine reprezentativa de pe strada Stirbei Voda la inceput de secol XX - O imagine din anul 1906 realizata de Atelierul fotografic Rose si Boni din localitate.
Carte postala pusa in circulatie de Editura Stefan Gheorghiu In primii ani ai regimului comunist activitatea comerciala din port se mentine, importante cantitati de cereale luind drumul acum, atat pe apa, cat si vagonabil, catre imensa Uniune Sovietica pentru plata datoriilor de razboi.
Ca medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala, dr Sorina Soescu a publicat la Editura EIKON din Cluj-Napoca o carte exceptionala, cu titlul:
Acesta spune ca nu a avut mari sperante de la aceasta carte, scrisa de o persoana care nu cunostea decat superficial subiectul.
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
O iesire cu familia este cea mai buna ocazie sa rasfoiesti o carte. ... Editura RAO are cate o carte pentru fiecare: ... O carte pentru fiecare.
Dumitru Constantin Dulcan scria in 1981 o carte care a bulversat comunitatea stiintifica romaneasca si pentru care nici autoritatile n-au fost pregatite: ... Am descris deja opiniile despre carte in alte lucrari. Din 1982 au inceput insa anchetele si trecerea sub tacere - si pentru mine, si pentru carte.
Urechia”, prima carte. ... Multe aspecte lamuritoare asupra subiectelor din carte apar din motto-ul acesteia, „Ouale sparte le-am vazut, dar n-am vazut omleta!”, apartinind lui Panait Istrati si care defineste Romania dupa 1989.
google-analytics.com