Cautare

1592 de rezultate pentru "carte de telefoane" (2.99 secunde)
Cand mii de oameni se lupta cu puhoaiele si abia daca mai stiu pe unde sa innopteze dupa ce apa le-a luat orice speranta de a se mai intoarce acasa, politicienii sunt inglodati pana peste cap, nu in noroaiele aparute la Tecuci in urma apelor, ci in decizia, sau mai bine zis in indecizia, privind motiunea PSD.
La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. ... Iulian de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme.
La data de 18 decembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin. ... - Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici?
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ? ... De ce ingrata?
Pagini de istorie locala: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
Cum ajung oamenii sa creada ca au fost rapiti de extraterestri) de Dr.
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire. Are deja cateva sute de mii de cititori si adepti cu rezultate spectaculoase.
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti. Ce au insemnat cei 18 ani, spune chiar proprietarul lantului de restaurante, Catalin Mahu:
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
Urechia”, prima carte. „10 pacate ale Romaniei” a fost insotita de o conferinta de presa cu multe dezvaluiri despre oameni de afaceri si institutii publice din Galati, asupra carora vom reveni in editiile viitoare ale ziarului nostru.
"Primul-ministru al Romaniei, chiar daca este profesor de drept constitutional, este un analfabet politic, evident, si constitutional.
" Scutul anti-racheta este o investitie care depaseste cu mult valoarea celor 400 de milioane de dolari pe care SUA le vor aduce, direct, in proiectul de la Deveselu.
Iliescu, in noua carte aparuta: ‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. Volumul "Ion Iliescu - Fragmente de viata si de istorie traita", a aparut la Editura Litera.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat:
google-analytics.com