Cautare

1592 de rezultate pentru "carte de telefoane" (4.28 secunde)
Marii producatori de telefoane fug de Facebook Home. Odata cu anuntul de lansare al Facebook Home, HTC a anuntat un terminal intitulat First. Infatisat ca fiind telefonul Facebook, respectivul gadget a intrat deja in istore ca fiind un esec de proportii.
Sapte metode de ascultare a telefonului. ... Metodele folosite devin din ce in ce mai sofisticate, iar inchiderea telefonului sau scoaterea bateriei nu mai reprezinta o masura de siguranta in secretizare unei convorviri. Riscograma.ro a prezentat 7 metode de ascultare dar si de fentare a ascultarii convorbirilor telefonice.
De la smartphone-uri la ceasurile inteligente: ... Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie.
Aparatul va dispune de un ECRAN CURBAT Samsung va lansa in luna octombrie un smartphone cu ecran curbat, a anuntat D.J. Lee, seful departamentului de Marketing al companiei, citat de CNN. ... Oficialii Samsung au cochetat, de-a lungul timpului, cu ideea unei noi generatii de telefoane mobile.
Cutia, dumnezeul garantiei Ieri am fost nevoit sa folosesc serviciul de garantie pentru un produs cumparat. ... Asta in conditiile in care le foloseam destul de rar pentru ca prefer castile dumnezeiesti care merg perfect si care te lasa cu gura cascata la cum se poate auzi in ele.
"Cum a ajuns gratis iPhone 5S" In 2013 s-au vandut in Romania peste 1 milion de smartphone-uri. 80% dintre ele au fost cumparate la abonament, parte a unui pachet de la operatorul de telefonie mobila.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Folosim des, acum, telefoane si tablete, laptopuri insa tot exista cateva intrebari pe care ni le punem, referitoare la aceste gadgeturi. ... Un troian a afectat mii de calculatoare in 2012.
Cele mai cautate telefoane pe Google in 2015 / it.bzi.ro Este al 15-lea an in care Google publica cele mai dese cautari. Ca in fiecare final de an, Google prezinta lista celor mai populare cautari realizate pe Google de-a lungul anului de catre romani.
Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. ... Stim foarte bine de colaborarile cu LG, Samsung, Huawei sau HTC pentru diferitele telefoane si tablete sub brandul Nexus.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Un miliard de oameni nu au closete. ... Magda Marincovici) La nivel global, aproximativ un miliard de persoane nu au acces la toaleta, ceea ce constituie o cauza a raspandirii multor boli, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale in aplicatia informatica figurau 150.310 candidati inscrisi la Evaluarea Nationala pentru elevii claselor a VIII-a. ... Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de 120 de minute, din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fiecarui elev.
Pot primi o suma de bani, multe cadouri, vesti bune. ... O saptamana de telefoane, mesaje, o saptamana de nebuneala. Posibil sa cumparati noi telefoane.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Trei sint variantele evidentiate de analiza situatiei rezultate din disparitia celor trei jurnalisti romani in Irak.
In tara asta, actele de mare coruptie care nu a fost legalizate s-au varat sub dusegul guvernantilor si au facut amor cu ei de le-au sarit capacele.
Un primar din Alba a cumparat aproape 100 de telefoane si abonamente, chiar daca are doar 17 angajati. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala frauda comisa de primar.
Japonezii au pus 300 de oameni sa stea intr-o camera fara telefoane. Oamenii au stat doar cu gandurile lor 20 de minute.
google-analytics.com