Cautare

1592 de rezultate pentru "carte de telefoane" (8.30 secunde)
Peste jumatate dintre germani nu mai vor sa cumpere telefoane mobile Nokia, ca urmare a inchiderii fabricii din Bochum (vestul Germaniei), iar 68% dintre ei considera ca imaginea companiei finlandeze a avut de suferit din cauza controversatei sale decizii, scrie azi editia online a saptamanalului Der Spiegel.
Avansul vanzarilor pe piata mondiala a telefoanelor mobile ar putea incetini, incepand cu acest an, la un ritm cu o singura cifra, dupa cresteri de 11,6% in ultimul trimestru din 2007 si de aproximativ 12% pe ansamblul anului, potrivit companiei de cercetare a pietei IDC, citata de Reuters.
Valoarea timbrului verde, platit de cei care cumpara electronice si electrice, va fi redusa la 1 martie de la nivelul actual de 8,33 lei, inclusiv TVA, la 5,95 lei pentru echipamentele mari si la 1,19 lei pentru produsele de dimensiuni reduse, precum telefoane mobile sau DVD playere.„Valoarea neta a timbrului verde scade de la sapte lei (fara TVA) la cinci lei (fara TVA) pentru echipamentele mari, cum ar fi LCD, televizoare, copiatoare, calculatoare, monitoare, centrale telefonice, si la un leu (plus TVA) pentru echipamentele mici - telefoane mobile, DVD playere, PDA, detectoare radar.
Valoarea timbrului verde, platit de cei care cumpara electronice si electrice, va fi redusa la 1 martie de la nivelul actual de 8,33 lei, inclusiv TVA, la 5,95 lei pentru echipamentele mari si la 1,19 lei pentru produsele de dimensiuni reduse, precum telefoane mobile sau DVD playere.„Valoarea neta a timbrului verde scade de la sapte lei (fara TVA) la cinci lei (fara TVA) pentru echipamentele mari, cum ar fi LCD, televizoare, copiatoare, calculatoare, monitoare, centrale telefonice, si la un leu (plus TVA) pentru echipamentele mici - telefoane mobile, DVD playere, PDA, detectoare radar.
Gimnasta legendara Nadia Comaneci a acordat un interviu unui post de televiziune american in care a vorbit despre inceputurile ei in gimnastica. Nadia povesteste ca, la inceput, a fost mai mult impinsa de la spate de mama sa, pentru ca era foarte energica. ... Nu erau telefoane, adica telefoane mobile.
Sony Ericsson a lansat Walkman W880, unul dintre cele mai avansate telefoane mobile ale seriei muzicale, atat din punct de vedere tehnologic cat si din perspectiva design-ului. Cu o grosime de doar 9.4mm W880 se afla printre cele mai subtiri telefoane mobile.
Asociatia Industriei Semiconductorilor (SIA) a publicat rezultatele studiilor efectuate de-a lungul anului 2006 din care spicuim ca numarul telefoanelor mobile vandute la nivel mondial a fost de 1.02 miliarde. ... Astfel, teoretic, o persoana din sase de pe suprafata Pamantului are un telefon mobil.
Astfel, compania a lansat ieri patru telefoane mobile din game diferite. ... Caracteristicile sale principale sunt camera foto de 3.2 megapixeli si ecranul LCD touchscreen de 2.6". ... P1 dispune de WLAN, VoIP si modul GSM tri-band + UMTS 2100.
Nokia a anuntat lansarea a trei telefoane mobile accesibile ca pret, din gama de mijloc: ... Detine insa si camera foto de 2 megapixeli (MP), facilitati 3G si vine in format clamshell. Pretul recomandat de Nokia este de 240E.
Domeniul IT&C poate sa pastreze actualele locuri de munca si chiar sa creeze mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, daca va fi sprijinit de Ministerul Comunicatiilor si de guvern, potrivit Nokia Romania.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Nokia vrea sa "muste" din piata telefoanelor inteligente cu N9 Criticati de specialistii in IT pentru ca au pierdut startul in domeniul telefoanelor inteligente, finlandezii de la Nokia vin cu N9, un smartphone despre care spun ca le va inchide gura tuturor Pretul va fi de 600 de euro la liber, va avea o camera de 8 megapixeli care filmeaza HD si o memorie de 1Gb RAM.
Odata cu lansarea noului Apple iPhone 4S, gama de telefoane mobile a Apple s-a extins la trei modele : iPhone 4S, in versiunile de 16, 32 si 64 Gb, iPhone4 de 8 Gb si 3GS tot de 8 Gb.
Telefoanele ieftine cu Google Android, o bomba cu ceas in buzunarele operatorilor Operatorii de telefonie mobila din intreaga lume ar putea fi nevoiti sa achite o costisitoare factura de pana la 2 miliarde de dolari pentru a repara componentele defecte ale telefoanelor mobile ieftine care au ajutat la explozia platformei software Android a Google, potrivit unui raport al companiei de service pentru terminale mobile WDS, citat de Reuters.
Uitati de parole! ... De aceea, gigantii Google si Apple intentioneaza sa lanseze telefoane care recunosc utilizatorii din priviri sau dupa amprente, potrivit dailymail.co.uk. ... Si noile telefoane care folosesc Google Android dispun de o aplicatie de recunoastere a fetei.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului. Chiar daca autorii recunosc ca previziunile sunt rareori corecte, ele ajuta totusi la crearea unor imagini de ansamblu.
Targul de tehnologie CES Las Vegas - Tendinte pentru laptop-uri, tablete, televizoare si telefoane Laptop-uri usoare si puternice care pornesc in cateva secunde, tablete cu cea mai noua versiune de Android, televizoare cu rezolutie de neinchipuit si cele mai puternice procesoarele intalnite vreodata la smartphone-uri sunt lucrurile care vor tine capul de afis al targului de tehnologie CES care incepe in 8 ianuarie in Las Vegas.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Bataile inimii vor fi folosite ca parola pentru telefoane si calculatoare Uitati de recunoasterea faciala sau de amprenta digitala, in curand va veti putea debloca smartphone-ul sau PC-ul folosind bataile inimii. ... nu chiar atat de curand, insa tehnologia este in curs de dezvoltare.
google-analytics.com